Κυριακή , 8 Δεκέμβριος 2019

Όταν ο Α.Τσίπρας κινδύνεψε να χάσει την γυναίκα της ζωής του επειδή υπέγραψε το 2015 …

Μετά από τέσσερα χρόνια που πέρασαν από το κρίσιμο για την Ελλάδα καλοκαίρι του 2015, έρχονται στην επιφάνεια lifestyle λεπτομέρειες που δεν ήταν τότε γνωστές αλλά έχουν εν τέλει την σημασία τους.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Φαμπιάν Περιέ περιγράφει ένα άλλο περιστατικό που εξηγεί γιατί ο Τσίπρας υπέγραψε νέο μνημόνιο:

Το περιοδικό «Le Canard enchaine» αποκάλυψε κάτι που κατά τη φημολογία είχε πει εμπιστευτικά ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ στον Φρανσουά Ολάντ.

«Με πληροφόρησε ότι εάν έκανε πολλές υποχωρήσεις στις απαιτήσεις της τρόικας δεν κινδύνευε να απολέσει μόνο τη στήριξη από το κόμμα του, αλλά και να χάσει τη σύντροφο της ζωής του, η οποία είναι σφόδρα μαχητική και πολύ πιο αριστερή από τον ίδιο.

Το ότι η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα είναι πιο αριστερή από τον κ. Τσίπρα, είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους Συριζαίους».

Και φθάνουμε στη νύχτα των εκλογών. Ένας εκ των έμπιστων του δήλωσε στον Γάλλο δημοσιογράφο Φαμπιάν Περιέ (που έγραψε το βιβλίο «Αλέξης Τσίπρας, μια ελληνική ιστορία»): «Κανείς τους (σ.σ.: στον ΣΥΡΙΖΑ) δεν περίμενε τόσο μεγάλη πτώση. Οι άνθρωποι του προέδρου δεν ήθελαν να πιστέψουν τα αποτελέσματα των exit polls. Κατά τη γνώμη τους, τα στοιχεία έκαναν λάθος».

Το κακό κύριε Τσίπρα είναι ότι χιλιάδες Έλληνες έχασαν τις γυναίκες της ζωής τους διότι δεν μπόρεσαν να τους προσφέρουν ένα αποδεκτό βιοτικό επίπεδο μετά από αυτά που υπογράψατε εκείνες τις ημέρες.

Εντάξει είχαν υπογράψει και οι προηγούμενοι αλλά εσείς το συνεχίσατε…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares