Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Όταν η Ντόρα κατηγορεί τον Τσίπρα για τον …μπάρμπα στην Κορώνη…

«Ο Τσίπρας, ενώ αποδέχθηκε ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη» τόνισε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη. «Δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων» είπε η κόρη του Μητσοτάκη- γνωστού για τις κουμπαριές του και τον αγώνα κατά του …ρουσφετιού.

Η Οικογένεια έχει τρία μέλη στην πολιτική σκηνή -και μια κόρη στην Goldman Shaks άρτι προσληφθείσα- αλλά κατηγορεί τον Τσίπρα για τον μπάρμπα στην Κορώνη -που χρειάζεται για να προσληφθείς στη Βουλή.

Μια μέρα πριν ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος έδωσε την λίστα μετατάξεων στην οποία βρίσκονται 3 αποσπασμένοι στο γραφείο του προέδρου της Βουλής,  6 αποσπασμένοι σε γραφεία αντιπροέδρων της Βουλής, του ΣΥΡΙΖΑ και 8 αποσπασμένοι σε γραφεία αντιπροέδρων και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Μεταξύ των άλλων αποσπασμένων σε γραφεία του Κινάλ, των ΑΝΕΛ, της Ένωσης Κεντρώων, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου εμφανίζεται μία αποσπασμένη στο γραφείο του πρώην προέδρου της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα.

Ο Γιάννης Τραγάκης π.χ. έχει στη Βουλή μόνιμα διορισμένους -και όχι μετά από διαδικασία μετάταξης- την κόρη του, τον γαμπρό του και τη νύφη του!

Κατά τα άλλα η μάχη κατά της οικογενειοκρατίας είναι βασική δέσμευση της Οικογένειας Μητσοτάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη -είναι αλήθεια- μιλά για μπάρμπα κι όχι για μπαμπά στην Κορώνη.

ΠΗΓΗ

Shares