Τρίτη , 2 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Όταν η διακυβέρνηση της χώρας είναι προβληματική, η αντιγραφή είναι μονόδρομος! Δείτε τις θέσεις του αντέγραψε η κυβέρνηση από την Ελληνική Λύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν διακυβέρνηση είναι αναιμική, η αντιγραφή είναι μονόδρομος…

Αναμφίβολα, μετά από ενάμιση χρόνο όπου η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας και δυστυχώς για αυτήν, βρέθηκε αντιμέτωπη με νευραλγικά ζητήματα για την βιωσιμότητα της πατρίδας τόσο σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής, οικονομίας αλλά και Υγειονομικής κρίσης τα αποτελέσματα που έφερε κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.

Κακά τα ψέματα, η έλλειψη προγράμματος, σχεδιασμού αλλά και ικανών στελεχών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την έφεραν στη δεινή θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, πραγματοποιώντας έναν “αγώνα δρόμου” πίσω από τις εξελίξεις, οι οποίες με κομματική προσήλωση προπορεύονται των ενεργειών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όταν η διακυβέρνηση παρουσιάζει προβληματικό χαρακτήρα τότε αναπόφευκτα η μόνη λύση για την βιωσιμότητα της είναι η αντιγραφή ιδεών θέσεων και προγράμματος επιτυχημένων μοντέλων άλλων χωρών η όπως στη δική μας περίπτωση, την αντιγραφή των θέσεων ενός πνευματικού κόμματος της αντιπολίτευσης όπως η Ελληνική Λύση η οποία έχει βάλει τα… “γυαλιά” σε πολλά επιφανή στελέχη της Κυβέρνησης.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», λέει η γνωστή παροιμία, ωστόσο Δυστυχώς για την Ελλάδα χρόνος στον οποίο σπαταλάει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να πράξει εν τέλει το σωστό, είναι πολύτιμος και τα αποτελέσματα της καθυστέρησης αυτής βαραίνουν τις ήδη επιβαρυμένες πλάτες των Ελλήνων πολιτών.

Στα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω θα διαπιστώσετε την αντιγραφή των θέσεων της Ελληνικής Λύσης ως προς μερικά από τα μείζονα ζητήματα που ταλαιπωρούν την Ελλάδα, όπως οι βραχίονες της οικονομίας αλλά και της εξωτερικής πολιτικής σε επίπεδο εθνικών θεμάτων και εξοπλιστικών.

https://twitter.com/apokalyptikodel/status/1354102773776789506

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares