Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Όταν έλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι θα ξεκινούσε διαδικασία διαγραφής χρέους της ΝΔ- Βίντεο

Άδωνις: Το χρέος της ΝΔ δεν είναι βιώσιμο – Θα ξεκινήσει διαδικασία διαγραφής χρέους, αν γίνω πρόεδρος της ΝΔ! Δείτε τι δήλωνε παλιότερα σε συνέντευξη του από το διαδικτυακό μέσο “newsIT”.

Αρχικά δήλωσε, σύμφωνα με το απόσπασμα της συνέντευξής του, ότι το χρέος της ΝΔ “δεν μπορεί να πληρωθεί”, αφήνοντας το “παράθυρο” διαλόγου ανοιχτό για ενδεχόμενες ενστάσεις.

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για την πορεία αυτού του υπέρογκου χρέους, αν ο κ. Γεωργιάδης έκανε ανάβαση στον “θρόνο” της ΝΔ, ο ίδιος απάντησε ότι θα ξεκινήσει μια διαδικασία διαγραφής χρεών της ΝΔ και άσκηση οικονομικού ελέγχου των εσωτερικών της.

Παρότι ο μέσος Έλληνας απελπισμένα προσπαθεί να ξεχρεώσει έστω και από 1000 ευρώ χρέος με την απειλή της κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας του και δίχως να απολαμβάνει οποιαδήποτε ασυλία, ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει, πως προσδοκεί να διαγράψει τα χρέη της ΝΔ, σαν να μην έγινε απολύτως…τίποτα! Ο Ελληνικός λαός ζητά να πληρώσουν από την “τσέπη” τους οι πολιτικοί και ευθύνοντες για τα χρέη των κομμάτων τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares