Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Όση θλίψη νιώθουμε, τόσο περισσότερη οργή έχουμε, λέει η αδερφή της Κλαούντια Λάτα

claudia_lata3

«Θέλουμε το θέμα να μην ξεχαστεί», δηλώνει η Τζένη Λάτα

Συγκλονίζει η αδερφή της Κλαούντια Λάτα που έχασε τη ζωή της το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Η Τζένη Λάτα η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό της αδερφής της μίλησε στον Alpha ζητώντας να δικαιωθεί η Κλαούντια, καθώς με αυτό τον τρόπο θα ηρεμήσει η ψυχή της.

«Η αδελφή μου δεν είχε έρθει στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα. Ήμασταν μαζί το τριήμερο στο καρναβάλι. Κλείσαμε τα εισιτήρια με λεωφορείο και ήθελε να κλείσει και επιστροφή αλλά δεν βρίσκαμε. Έτσι καταλήξαμε στο τρένο. Το τελευταίο διάστημα η αδελφή μου είχε εξετάσεις και δεν ερχόταν στη Λάρισα, αλλά ούτε στην Πάτρα να με δει. Ήθελε να ‘ναι σπίτι μόνη της γιατί είχε τα μαθήματά της. Έτσι ήθελε να ξεσκάσει και ήρθε στην Πάτρα. Περάσαμε πολύ ωραία», ανέφερε η Τζένη Λάτα.

«Όταν ήταν στο τρένο, μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπε ότι ήταν στο Παλαιοφάρσαλο κι ότι είχαν καθυστέρηση. Ήξερα ακριβώς πού καθόταν. Και η μαμά μου είχε μιλήσει με βιντεοκλήση με την αδελφή μου. Δεν είχε καλό σήμα. Καθόταν στο κυλικείο με το αγόρι της», συμπλήρωσε.

«Τελευταία στιγμή ήταν σαν να ένιωθε κάτι κι είπε στο αγόρι της να βρει θέση στα πίσω βαγόνια γιατί το τρένο ήταν γεμάτο. Είχαν πολλές ώρες στο κυλικείο και ένιωθε κούραση. Έφυγε το αγόρι της κι εκείνη έμεινε εκεί. Έκανε 10 βήματα το αγόρι της και τότε έγινε η σύγκρουση», τόνισε ακόμη η Τζένη Λάτα.

«Σίγουρα ήταν ένα έγκλημα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όση θλίψη νιώθουμε, τόσο περισσότερη οργή έχουμε. Θέλουμε το θέμα να μην ξεχαστεί», κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr

Shares