Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ως αυτοχειρία εξετάζεται ο θάνατος του ηλικιωμένου στην Κερατέα – Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα

Ως αυτοχειρία εξετάζεται από τις Αρχές ο θάνατος του ηλικιωμένου που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (25/7) στην Κερατέα.

Τον άνδρα εντόπισε η σύζυγός του 81 ετών στην αυλή του σπιτιού τους στην οδό Αθηνάς και Μεταξά στην Κερατέα, ενώ, όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο ηλικιωμένος έφερε τραύμα στα πλευρά από όπλο, πιθανόν καραμπίνα.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν ότι από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές, φαίνεται πως ο θάνατος του 90χρονου οφείλεται σε αυτοχειρία, αν και, αρχικά, υπήρχαν υποψίες πως ίσως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, όπως φαίνεται πρόκειται για αυτοκτονία» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, εντόπισαν μία καραμπίνα η οποία πιθανόν είναι το όπλο με το οποίο ο άνδρας έθεσε τέλος στη ζωή του.

Πάντως η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares