Τρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Όρους Ρέις: Συνεχίζονται τα «παιχνίδια»- Έπλευσε προς Αίγυπτο ,έκανε στροφή και ξαναεπιστρέφει….

Όρους Ρέις: Συνεχίζονται τα «παιχνίδια»- Έπλευσε προς Αίγυπτο ,έκανε στροφή και ξαναεπιστρέφει....

Όρους Ρέις: Δείτε σε χάρτη σε ποιο σημείο βρίσκεται το τουρκικό ερευνητικό σκάφος – Έστριψε κατά τη διάρκεια της νύχτας – Τη Δευτέρα έφτασε στα 13 μίλια από τις ακτές της Ρόδου – «Κόκκινη γραμμή» ο 28ος μεσημβρινός


Τα παιχνίδια με το Oruc Reis συνεχίζει η Τουρκία καθώς το τουρκικό ερευνητικό πλοίο αν και στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος έπλεε στη μέση της Μεσογείου με κατεύθυνση προς Αίγυπτο, έκανε στροφή, περίπου στα μεσάνυχτα και χάραξε ξανά ρότα με κατεύθυνση βόρεια-βορειοανατολική μέσα στην περιοχή που εχει δεσμεύσει παρανόμως με NAVTEX έως τις 4 Νοεμβρίου.

Το θρίλερ με τις έρευνες του τουρκικού ερευνητικού συνεχίζεται και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η Άγκυρα ανανέωσε με navtex τις έρευνες έως τις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε την πορεία του Oruc Reis μέχρι λίγο πριν τις 6 το πρωί της Τρίτης:

oruc-reis

Δείτε την πορεία του Oruc Reis μέχρι τις 10 το βράδυ της Δευτέρας:

orucreis

oruc

Σε επιφυλακή η Ελλάδα με φόβο για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο την ημέρα της  εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Οι κινήσεις της δεν είναι τυχαίες και πολλές φορές έχουμε επισημάνει το σχέδιο σύμφωνα με το οποίο δρα προκειμένου να χτυπήσει την Ελλάδα.

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε η Ελλάδα θα αφήνει τον Ερντογάν να κάνει ότι θέλει και πότε η κυβέρνηση θα αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και θα δράσει σωστά ξεκινώντας με την κατάθεση  πρότασης των 12ν.μ στον ΟΗΕ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares