Τρίτη , 7 Δεκεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Όρους Ρέις: Κοντά στη Ρόδο σε απόσταση 16 ν.μ. οι Τούρκοι – H Eλληνική λύση προειδοποιεί ότι η Τουρκία στήνει το «σχέδιο για συνεκμετάλλευση»….

Όρους Ρέις: Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία με το Όρους Ρέις και φτάνει σε απόσταση αναπνοής από την Ρόδο.

Οι Τούρκοι, στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου βρίσκονταν σε απόσταση 16 μιλίων από το «νησί των ιπποτών», με τουρκικές φρεγάτες και κορβέτες να είναι συνεχώς κοντά του.

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί συνεχώς και θέλει θερμό επεισόδιο προκειμένου να επωφεληθεί ,βλέποντας την κυβέρνηση να μένει απαθής και απλός παρατηρητής ο Ερντογάν συνεχίζει ακάθεκτος

Ωστόσο, παρά τις δυναμικές απαντήσεις που έχει πάρει η Άγκυρα από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι δεδομένο πως δεν θα υποχωρήσει και θα συνεχίσει να προκαλεί, όχι μόνο στην περιοχή του Καστελόριζου, αλλά και σε άλλες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης συνεχίζει να προειδοποιεί την λάθος πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ απένατι στα ελληνοτουρκικά.Με αιχμηρή ανάρτηση του ο Κ.Βελόπουλος ανέφερε τα εξής:«Χάθηκε η μπάλα στο Καστελόριζο με ανοιχτό τον πομπό το ΟΥΡΟΥΤΣ Ρεις στο Φαληράκι Ροδου πριν ΛΙΓΟ! ΘΕΕΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙΣΟΥ NA ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ»

 

Δείτε πού βρίσκεται το Oruc Reis:

Image

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE τις κινήσεις του Όρους Ρέις

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares