Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το νησί του «έρωτα» που πληρώνεις 5.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος…(εικόνες,βίντεο)

Αυτό είναι το νησί του «έρωτα» που πληρώνεις 5.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος...(εικόνες,βίντεο)

Θέλω να σας πω για ένα μέρος, ένα μέρος όπου ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να επισκεφτεί και να κάνει όσο sex θέλει ή καλύτερα αντέχει με διάφορες καλλονές. Αυτό το μέρος είναι πραγματικό και δεν είναι άλλο από νησί του sex στην Βενεζουέλα. Με το αντίτιμο των 5.000 ευρώ οι επισκέπτες του νησιού περνάνε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο όργια, ναρκωτικά και χλιδή.

Ο Ryan, οδοντίατρος από την Νέα Υόρκη, ταξίδεψε πρόσφατα για δεύτερη φορά στο εν λόγο νησί και περιέγραψε στην εφημερίδα The Mirror την εμπειρία του. Με την άφιξη του στο νησί για δεύτερη φορά ο Ryan πήγε κατευθείαν στις δυο πιο όμορφες κοπέλες και τους ζήτησε να μείνουν μαζί του για όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

Το πρώτο βράδυ παρακολούθησε ένα ‘λεσβιακό sex show’ σε ένα νυχτερινό club: “ Ένας τύπος από το γκρουπ μας ο Samuel πλησίασε τα κορίτσια στο club και άρχισαν να κάνουν sex. Σιγά σιγά σχεδόν όλοι μέσα στο club, μαζί και εγώ, άρχισαν να κάνουν sex. Ήταν ένα μεγάλο όργιο.”

Στο νησί δεν προσφέρονται μόνο sex και ναρκωτικά αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως η διεξαγωγή ενός τουρνουά γκολφ. Φυσικά ο νικητής του τουρνουά ως έπαθλο κερδίζει και τα 100 κορίτσια του νησιού για 15 λεπτά. Όμως δεν είναι όλες οι δραστηριότητες για όλους. Ο Ryan δήλωσε ότι βρήκε βαρετό το topless μάθημα σάλσα για παράδειγμα.

“Τράβηξα αρκετές φωτογραφίες στο νησί για να θυμάμαι αυτήν την εμπειρία αν και πρέπει να τις κρύψω για να μην τις βρει η γυναίκα μου.”

Σύμφωνα με το Ryan οι πλειοψηφία των επισκεπτών του νησιού είναι από την Αμερική και τον Καναδά αλλά υπάρχουν και επισκέπτες από την Ευρώπη και την Ασία.

Πολύ ενδιαφέρον έχει επίσης η ιστορία του Brian, ενός 16χρονου που κέρδισε ένα εισιτήριο για το νησί και έκανε για πρώτη φορά sex στην ζωή του. Σύμφωνα με τον ίδιο οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν δύο κοπέλες για να περάσουν το Σαββατοκύριακο. Το πρώτο βράδυ οι κοπέλες που διάλεξε του έδωσαν αλκοόλ και στην συνέχεια έκαναν sex μαζί του. Ο Brian ως παρθένος φυσικά δεν ήξερε τι να κάνει, ευτυχώς όμως οι κοπέλες ήξεραν.

“Έκανα sex, ναρκωτικά και ήπια αλκοόλ για πρώτη φορά στην ζωή μου. Ο κάθε ένας από εμάς μπορούσε να διαλέξει δυο κοπέλες. Μια από τις κοπέλες που διάλεξα την έλεγαν Andrea, την ερωτεύτηκα και θέλω να την παντρευτώ.”

 

 

Αυτό είναι το νησί του «έρωτα» που πληρώνεις 5.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος...(εικόνες,βίντεο)

 

Αυτό είναι το νησί του «έρωτα» που πληρώνεις 5.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος...(εικόνες,βίντεο)

 

geekly

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares