Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο Γ. Παπαδάκης, βγήκε εκτός εαυτού: «Χυδαίε, κάθαρμα που θα τα βάλεις μαζί μου»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής του εξαιτίας μηνύματος που δέχτηκε από τηλεθεατή.Ο τηλεθεατής αναφέρθηκε στον γιο του παρουσιαστή υποστηρίζοντας πως παίρνει χρήματα από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Μου γράφει “Γερόλυκε Παπαδάκη, μας περνάς για μ@@@@ες;” Το λέω έτσι όπως το γράφεις και θα σου κάνω αγωγή. “Πόσα παίρνει ο γιος σου από τον Τσίπρα;”», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια επιτέθηκε στον τηλεθεατή:

«Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του, για να βγει καθηγητής, στην Αγγλία. Αφού τελείωσε το Καποδιστριακό, τελείωσε με άριστα το Master και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη! Τώρα συγγνώμη!».

«Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ας τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ να βγάλουν αυτούς που πληρώνουν. Τους πληρωμένους δημοσιογράφους. Σε μένα μακριά. Ζήτα τώρα συγγνώμη αλλιώς Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί προσβάλεις έναν υποψήφιο καθηγητή, τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι περήφανος», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για την ένταση και τόνισε πως το μήνυμα του τηλεθεατή ήταν «χυδαίο και απαράδεκτο».

«Χυδαίο να λέει τέτοια πράγματα για το παιδί μου. Πες για μένα βρε ηλίθιο ότι θέλεις. Για το παιδί μου δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα. Ε κάθαρμα», είπε ο κ. Παπαδάκης και ζήτησε να βγει από το πλάνο διότι ήταν πολύ εκνευρισμένος.

Ενώ επιχείρησε ο συνάδελφος του να μιλήσει με τον κ. Ρωμανιά για τις συντάξεις, ο κ. Παπαδάκης ξέσπασε και πάλι λέγοντας «μιλά για τη γυναίκα μου, τώρα αυτή τη στιγμή θα απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Βάζει στο στόχαστρο την οικογένειά μου. Να ασχοληθείς με τους υποστηρικτές των κομμάτων σας που έχουν φάει λεφτά. Με μένα πήγες να τα βάλεις και την οικογένειά μου; Φίδι κολοβό που σε δάγκωνε».

https://www.youtube.com/watch?v=wdLplCLwE1Y

reader.gr

Shares