Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οργιάζουν οι φήμες ότι γεννά η Μέγκαν Μαρκλ -Ο Χάρι ακύρωσε το ταξίδι στην Ολλανδία…..

Όλο πυκνώνουν οι φήμες πως η Μέγκαν Μαρκλ γεννά ή έχει ήδη φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.


Ωστόσο – κι ενώ πολλοί έλεγαν πως η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει ήδη γεννήσει μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα – καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι θα φύγει για περιοδεία στην Ολλανδία τελικά ούτε αυτό πρόκειται να συμβεί.

Τις φήμες φούντωσε το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε την περιοδεία του που θα ξεκινούσε την ερχόμενη Τετάρτη για χάρη του βασιλικού μωρού.

Η ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού σημαίνει ότι είτε ότι θα παραμείνει με την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είτε θα γεννήσει τότε με καθυστέρηση, μιας και όλοι υπολόγιζαν στο τέλος του Απριλίου, είτε θα απολαμβάνει τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της.

Ενας εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε: «Λόγω του σχεδιασμού του περιοδικού τύπου για την κάλυψη επισκέψεων και δεσμεύσεων της Βασιλικής οικογένειας, έχουμε πάρει την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019».

Ο Πρίγκιπας Χάρι είχε προγραμματιστεί να ταξιδέψει στη Χάγη την Πέμπτη 9 Μαΐου για την έναρξη των Αγώνων Invictus Games της Χάγης το 2020.


Πάντως παρά τις φήμες που υποδηλώνουν ότι το βασιλικό μωρό έχει ήδη φτάσει, το παλάτι εξέδωσε χθες δήλωση, λέγοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει γεννήσει.

 

iefimerida

Shares