Σάββατο , 30 Μαΐου 2020
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

ΟΡΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Την ώρα που η κυβέρνηση κόπτεται για τη δημόσια υγεία, απαγορεύοντας τις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις των Ελλήνων πολιτών, την ίδια ώρα δημιουργεί υγειονομικές βόμβες με αστέγους και πρόσφυγες-μετανάστες, κατατάσσοντας τους σε πολίτες τρίτης κατηγορίας, αλλά και αδιαφορώντας τι πρόκειται να «σκάσει» σε επίπεδο μετάδοσης της εγκληματικής νόσου.

Πιο συγκεκριμένα, το Προεδρικό Διάταγμα της 21ης Μαρτίου (ΦΕΚ 985/Β) που αναφέρεται μόνο στους διαμένοντες σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, εξαιρεί όλους τους υπόλοιπους μετανάστες, οι οποίοι μπορούν να περιφέρονται ελευθέρως!

Βάσει του διατάγματος αυτού ορίζονται μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο… Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ».

Με λίγα λόγια, δηλαδή, επιτρέπεται η συνάθροιση αλλοδαπών έως 10 άτομα, μέτρο το οποίο έχει απαγορευτεί για τους Έλληνες πολίτες!
Οι συντάκτες του Διατάγματος σκέφτηκαν προφανώς ότι είναι μια καλή ευκαιρία για τους υπηκόους των τρίτων χωρών να κινηθούν σε γκρουπ μέσα σε άδειες πόλεις και χωριά για να τα μάθουν καλύτερα… αφού οσονούπω θα εγκατασταθούν σ΄ αυτά, βάζοντας σε κίνδυνο της δημόσια υγεία, μεταφέροντας τον κορωνοϊό, όσοι ήδη νοσούν ή είναι φορείς του!

Επιπλέον, τους παρέχεται η δυνατότητα χωρίς να μπαίνουν στη βάσανο της συμπλήρωσης αιτήσεων, να μεταβαίνουν ομαδικώς στα ιδιωτικά τζαμιά και να ασκούν ανεμπόδιστα τα λατρευτικά τους καθήκοντα. Και τούτο διότι πουθενά στο Διάταγμα δεν αναφέρεται η υποχρέωση τους να δικαιολογούν τις μετακινήσεις τους, όπως οι Έλληνες πολίτες και δη οι χριστιανοί!

ΟΡΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στα παραπάνω εξωφρενικά αντέδρασε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος:


Με πληροφορίες από τον Μιχάλη Ι. Ασημάκη/piperata.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares