Τρίτη , 31 Μαρτίου 2020
Τελευταία Νέα

Oργή Βελόπουλου! Μεταφέρετε τους λαθρομετανάστες ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ για τον κοροναιό στην ηπειρωτική Ελλάδα… Αυτό είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ έναντι των Ελλήνων… Προστατεύστε τους Έλληνες…

Παρέμβαση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος ενόψει της  ψήφισης του  σχεδίου νόμου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σχετικά με “Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας” (Α’ 28) και της από 2.3.2020 Π.Ν.Π. “Αναστολή της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου” (Α’ 45)»

Ο πρόεδρος του κόμματος αναφέρθηκε στο λαθρομεταναστευτικό,στις τελευταίες εξελίξεις για τον  κορωνοϊό και τους Έλληνες φοιτητές στο Λονδίνο , αλλά και για το σχέδιο για το επίδομα των 800 ευρώ.

Δείτε παρακάτω την ομιλία:

 

Ξεμπροστιάζει τα ψέματα της Κυβέρνησης ο K.Βελόπουλος- Μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν κοροναιό οι Λαθρομετανάστες; Μας δουλεύετε;….

Ξεμπροστιάζει τα ψέματα της Κυβέρνησης ο K.Βελόπουλος- Μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν κοροναιό οι Λαθρομετανάστες; Μας δουλεύετε;….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ .Bελόπουλος: ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ πρωθυπουργός ΑΠΟ το 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

 

Η αλήθεια για την ελληνική οικονομία…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

 

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Θα ξεκινήσω από την χθεσινή επέτειο. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι από τα μηνύματα όλων των πολιτικών αρχηγών έλειπαν βασικές λέξεις. Έλειπαν οι λέξεις «εθνεγερσία», «επανάσταση εναντίον των Τούρκων» και «ευαγγελισμός». Χθες δεν γιορτάζαμε την αντίσταση στον κορωναϊό. Ο κορωναϊός θα είναι εδώ και μετά, τον Απρίλιο, τον Μάϊο. Όταν όμως οι αρχηγοί των κομμάτων δεν αναφέρονται στην ημέρα αυτή της εθνικής επετείου, προβληματίζομαι αν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η ημέρα. Και μετά ρωτούν οι δημοσιογράφοι με τα μικρόφωνα τα παιδιά μας στους δρόμους και απορούμε γιατί δεν γνωρίζουν και αυτά τι γιορτάζουμε.

Ντροπή στη ΝΔ- Ήταν μήνυμα αυτό για την 25η Μαρτίου; ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ… δεν ντρέπεστε;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ – ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

 

Πάμε στο θέμα της αιμοδοσίας. Είναι τρομακτικό το πρόβλημα. Χρειάζονται αίμα οι πολυμεταγγιζόμενοι. Όσοι λοιπόν δίνουν αίμα θα πρέπει να πείσουν κι άλλους να δώσουν γιατί θα χρειαστούμε στο μέλλον. Δεν θα το χρειαστούμε λόγω του κορωναϊού, αλλά λόγω της νόσου αυτής, οι αιμοδότες φοβούνται να πηγαίνουν στα νοσοκομεία να δώσουν αίμα.

ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ…. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

ANΩ ΚΑΤΩ Η ΒΟΥΛΗ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

 

Θέλω να απευθυνθώ στην Αριστερά. Υποστηρίζει ότι πρέπει να αφήσουμε ανοικτά τα σύνορα να περάσουν όλοι οι λαθρομετανάστες και να ασκήσουμε πιέσεις στην ΕΕ να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί. Κι εγώ είμαι υπέρ αυτής της άποψης, αλλά αν όμως οι Ευρωπαίοι δεν δέχονται να αναλάβουν τις ευθύνες τους τι θα κάνουμε; Θέλω να πω ότι πρέπει να κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε να πούμε στους κυρίους της κυβέρνησης «κάντε αυτό που είναι σωστό». Αλλιώς να μην αναπαράγουμε επιθυμίες.

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Τον εχω βιώσει…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

Δυστυχώς δεν υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Στον Έβρο η Ελλάδα δέχεται εισβολή στα σύνορά της, που είναι και σύνορα της Ευρώπης. Κανονικά έπρεπε να υπάρχει εκεί στρατός από την ΕΕ. Σας το λέω και πάλι: μόνοι ήμασταν και μόνοι είμαστε.
Μπορεί οι προτάσεις που κάνουμε να μην φαίνονται σωστές στην Αριστερά. Το αντιλαμβάνομαι. Όμως εμείς θα το επαναλάβουμε: πρέπει να γίνουν πραγματικές δομές στα ακατοίκητα νησιά. Και αυτό είναι πολύ προτιμότερο από τις δομές που υπάρχουν τώρα. Το λέμε και το ξαναλέμε: κάντε φυσιολογικές, ανθρώπινες δομές. Σε λίγο θα ακούσουμε για κρούσματα μεταξύ των λαθρομεταναστών. Σε άλλες χώρες ήδη έχουν εκδηλωθεί κρούσματα σε λαθρομετανάστες. Εδώ οι δικοί μας δεν έχουν τίποτα; Είναι όλοι καλά;

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ‘ΠΑΡΕΤΕ’ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΚΑΙ κε Μουζάλα….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ 4:31 ΕΩΣ 5:24 ΕΟΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ
Πάμε στο Λονδίνο. Έχουμε εκεί δικά μας παιδιά. 200 παιδιά είναι εγκλωβισμένα στο Λονδίνο και δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα. Το είπα στον πρωθυπουργό και απάντησε ότι δεν μπορεί να μεταφέρει το πρόβλημα του κορωναϊού στην Ελλάδα, γιατί δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν έχουν κάνει τεστ για να βρεθεί αν είναι θετικοί στον ιό. Και του είπα: Ωραία, φέρτε τους εδώ, πηγαίνετέ τους σε κάποιο χώρο και κάντε τους τεστ. Τους λαθρομετανάστες που φέρνετε από τη Σάμο, τη Λέσβο, την Κω και τους διασπείρετε σε όλη την Ελλάδα τους έχετε κάνει τεστ; Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε αυτό τον ρατσισμό απέναντι στον Έλληνα.

Σημερα τηλεφώνησε μία κυρία στον ραδιοφωνικό σταθμό VOX στην Θεσσαλονίκη, η κυρία αυτή είναι κάτοικος Βαγιοχωρίου και είπε τα εξής: Δεν μπορώ να πάω ούτε στο μνήμα του άντρα μου. Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας κι οι λαθρομετανάστες σουλατσάρουν ελεύθεροι. Καλώ την αστυνομία και δεν ανταποκρίνεται». Και εγώ σας ρωτώ: αν βγεί από την κλειστή δομή ένας λαθρομετανάστης -γιατί τους έχετε δώσει την ελευθερία να βγαίνουν ανά 100- και δεν επιστρέψει σε 3 ώρες, θα του επιβάλετε ποινή; Και τι ποινή θα είναι αυτή; Όλοι βγαίνουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι, πηγαίνουν όπου θέλουν, κάνουν ό,τι θέλουν. Και δεν έχω καμμία διάθεση επίδειξης ρατσισμού, γιατί ως γιος μεταναστών έχω βιώσει τον ρατσισμό στο πετσί μου από τους φίλους σας του Γερμανούς που μας θεωρούσαν «πράγματα». Αλλά είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο να φέρνω κάποιον στον τόπο μου, να του δίνω παροχές και να αφήνω τον Έλληνα στο περιθώριο.

Θέλω να επισημάνω κάτι στον ΣΥΡΙΖΑ. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και παρ΄ όλα αυτά ένας βουλευτής σας, ο κ. Κούλογλου, είπε την χαρακτηριστική φράση: όταν γυρίσω θα τους……. Αυτό είναι πολύ σοβαρό και περιμένω από τον ΣΥΡΙΖΑ να το καταδικάσει. Το ίδιο είπε και ο κ. Καψόχας, δημοσιογράφος.

ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΨΟΧΑ – ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ 7:29 ΕΩΣ 8:51 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

EIΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ‘ΤΣΙΡΚΟ’ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ λέει ο Βελόπουλος

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

Δεν μπορώ να ακούω τους ΣΥΡΙΖΑίους να λένε ότι θα λογαριαστούμε. Τι είναι αυτό; Θα πάτε στα βουνά; Θα κάνετε νέο αντάρτικο; Το κόμμα σας δεν βρίσκεται στο 3% αλλά στο 28%, στο 30%. Μαζέψτε τους όλους αυτούς. Δεν είναι σωστό να λέγονται αυτά τα πράγματα.

Επίσης, θέλω να ρωτήσω τον κ. Μουζάλα, ο οποίος μιλώντας στο ΚΟΝΤΡΑ είπε ότι είναι κατά των κλειστών δομών γιατί είναι παράνομες και μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι θέλει τις κλειστές δομές, να μας πει επιτέλους τι ακριβώς θέλει. Γιατί η Ευρώπη δεν θέλει άλλους μετανάστες. Τέλος. Αν άνοιγε τα σύνορά της δεν θα είχαμε κανένα θέμα να γίνεται η μεταφορά τους από την χώρα μας. Αλλά δεν τους θέλει.

Πάμε στον Πρωθυπουργό, ο οποίος στις 19 Μαρτίου είπε ότι δεσμεύεται για την επόμενη ημέρα σε ό,τι αφορά την στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και μία μέρα αργότερα ο κ. Βρούτσης τον διέψευσε. Επίσης, μία ώρα πριν ο πρωθυπουργός με διάγγελμά του ανακοινώσει τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, διακινούνταν στο διαδίκτυο τα έγγραφα του δημοσίου, που περιείχαν τα μέτρα. Θέλω να πω με αυτό ότι κυβερνάτε πρόχειρα. Επίσης, η ψευτο-κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Τσιόδρα ας σταματήσει. Η ΝΔ είναι υπέρ του Τσιόδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά. Μα το πρόβλημα δεν είναι ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος θα κάνει τη δουλειά του και θα φύγει. Εμείς όμως θα μείνουμε εδώ και θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η ψευτοαντιδικία.

Kυβερνάτε ΠΡΟΧΕΙΡΑ… ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΑ…. . ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ… έγγραφα του Ελληνικού Δημοσίου…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

Σταματήστε πια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να τσακώνεστε για τον Τσιόδρα. Κάνετε τη δουλειά σας κι αφήστε τον να κάνει τη δική του…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

 

 

 

Πάμε στον Έβρο. Διάβασα σε τουρκική εφημερίδα ότι ο Ερντογάν θα αφήσει ελεύθερους 30.000 ποινικούς. Το αποφάσισε χθες και το ανακοίνωσε σήμερα. Μιλάμε για ποινικούς. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για άλλου είδους πράγματα στην πορεία. Γι’ αυτό φωνάζω να θωρακίσουμε τα σύνορά μας. Πήγε ο κ. Στεφανής στα Ίμια και τον πέταξαν με τις κλωτσιές οι Τούρκοι. Αλλά αυτό το κρύβετε. Και έχετε βάλει όλα τα κανάλια να σας λιβανίζουν. Και όλη μέρα ακούμε ζήτω η ΝΔ, τι μεγάλο κόμμα είναι η ΝΔ, τι καλή κυβέρνηση είναι η ΝΔ, κλπ. Αφού πλέον το έχω πιστέψει κι εγώ.

Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω τι έγινε ο κ. Πάϊατ; Πού είναι η βοήθεια των αμερικανών; Πού είναι οι επενδύσεις; Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παππάς τα ίδια μας έλεγαν. Μας δουλεύουν όλοι. Και τελικά δείτε ποιοι βοήθησαν την Ευρώπη: η «κακή» Κίνα και η «κακή» Ρωσία. Οι σχέσεις πρέπει να είναι win – win, να κερδίζουμε κάτι και εμείς. Βλέπετε η Γερμανία που πήρε για την πάρτη της, για την οικονομία της, τη μερίδα του λέοντος από την χρηματοδότηση της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωναϊού. Και την Ελλάδα την έστειλε στην αγχόνη πριν 10 χρόνια.

Η Ελληνική οικονομία βασίζεται κατά 80% στην παροχή υπηρεσιών. Μετά την κρίση του κορωναϊού αυτοί που θα ανανήψουν θα είναι όσοι παράγουν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε δυσκολία στην ανάνηψη της οικονομίας. Ρίξτε λοιπόν βάρος στην αγροτική παραγωγή.

 

Σε ό,τι αφορά τα λάθη της ΝΔ με το θέμα του κορωναϊού. Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας για 15 ημέρες. Να μην κυκλοφορεί κανείς. Αλλά εσείς εξαιρέσατε αυτόν που θέλει να βγάλει έξω τον σκύλο του, την γάτα του, εξαιρέσατε τους υπουργούς. Κάθε μέρα σε κάθε κανάλι υπάρχει και ένας υπουργός. Και σήμερα δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω γιατί είναι ο καιρός κακός, διαφορετικά θα χρειαζόσασταν ένα εκατομμύριο αστυνομικούς για να φυλάνε τους δρόμους. Και αν δεν πάρετε αυστηρότερα μέτρα, τότε από τις 20 Απριλίου που αναμένεται η κορύφωση του προβλήματος, δεν θα μπορείτε να μαζέψετε τον κόσμο. Εσεις δίνετε στον κόσμο τα μέτρα λίγο – λίγο, λες και τους υποβάλετε μιθριδατισμό, τους δίνετε το δηλητήριο δόση – δόση.

ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ 16:28 ΕΩΣ 17:00 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – 30,000 ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 26. März 2020

Είπαμε επίσης για το επίδομα των 800 ευρώ να το πάρουν όλοι. Τι θα κάνετε με τους μακροχρόνια άνεργους. Δεν μπορείτε να τους αφήνετε απ’ έξω. Οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά εδώ και χρόνια, εντάξτε λοιπόν και αυτούς στο μέτρο, όπως και τους δικηγόρους. Και ο ΣΥΡΙΖΑ σας το είπε να πάρετε οριζόντια μέτρα. Αν δεν τα πάρετε για όλους θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Και επιτέλους, σταματήστε αυτό το μέτρο για το 30% επί των αποδείξεων μέχρι να λήξει η κρίση αυτή. Κλείσατε τις επιχειρήσεις που πουλούν ξύλα. Μα στην Βόρεια Ελλάδα ακόμα κάνει κρύο. Οι άνθρωποι χρειάζονται ξύλα.
Και το χειρότερο: αν έχει κάποιος 200-300 ευρώ μπορεί να κάνει το τεστ για τον κορωναϊό στα ιδιωτικά κέντρα. Ο φτωχός που δεν έχει δεν πρέπει να βοηθηθεί από την πολιτεία στα τεστ και να γνωρίζει ότι δεν είναι ο ίδιος κινητή υγειονομική βόμβα και δεν κινδυνεύουν οι γύρω του;

ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 18:04 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ
Εμείς κάνουμε προτάσεις και εσείς στο τέλος θα τις δεχθείτε. Και θα πάτε τους λαθρομετανάστες στα ακατοίκητα νησιά. Έχετε όμως μια φοβία στην φράση νόμος και τάξη στην χώρα. Εμείς είμαστε υπέρ του νόμου και της τάξης. Και λέμε πρώτα η Ελλάδα και πρώτα ο Έλληνας και αν το κάνετε κι εσείς πράξη θα είμαστε μαζί σας

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares