Τρίτη , 28 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ των κατοίκων της Σάμου! Βάζουν STOP στη δημιουργία νέου hot spot – Έφτασαν στα όριά τους… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τους κατοίκους στον Καραβόμυλο, στο πόδι και οι κάτοικοι της κοινότητας Μυτιληνιών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στον χώρο…

των σφαγείων Κνίτη, στο οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου hot spot.

Οι κάτοικοι περπάτησαν μέχρι τις εγκαταστάσεις, στις όποιες σήμερα δεν εκτελούνται εργασίες και αφού παρέμειναν στην περιοχή στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Γιώργος Ελευθερόγλου, μιλώντας στο samos24.gr έκανε λόγο για μια κινητοποίηση που στόχο έχει να δείξει την αντίθεση των κατοίκων και αναφέρθηκε στα ασφαλιστικά μέτρα που θα κατατεθούν την Τρίτη.

«Ήρθαμε εδώ να προστατέψουμε την περιουσία μας, καταπατούνται ιδιοκτησίες», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βέττας και ζήτησε να φύγουν από την περιοχή η αστυνομία και τα χωματουργικά.

Για αποθήκες ανθρώπινων ψυχών έκανε λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Σταμάτης Φιλιππής. «Κανένα νέο hot spot πουθενά. Να κλείσει το υπάρχον με τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι άνθρωποι εκεί, αλλά κυρίως να καταργηθεί η συμφωνία της ΕΕ Τουρκίας που τους κρατάει εγκλωβισμένους στα νησιά και στη χώρα. Η νέα Κυβέρνηση υπόσχονταν απεγκλωβισμούς και τώρα προχωρά κανονικά ο σχεδιασμός της προηγούμενης Κυβέρνησης», είπε.

Σε δηλώσεις του ο πολιτευτής της Ν.Δ, κ. Νίκος Στεφανής, ανέφερε παραμένει πιστός στις θέσεις του και πως το μόνο που πρέπει να υπάρχει στη Σάμο είναι ένα κέντρο καταγραφής και μόνο «εκεί που θα αποφασίσουμε εμείς».

Κινητοποίηση κατοίκων στο νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού

Διαμαρτυρία κατοίκων στο νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού

Gepostet von Samos24.gr am Donnerstag, 19. September 2019

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares