Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ σε όλη την Ελλάδα με την ΠΑΡΩΔΙΑ σε ΠΑΡΕΛΑΣΗ – Τα σενάρια για τους “μαθητές”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαθητική Παρέλαση πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Πατριάρχου) στη Νέα Φιλαδέλφεια όμως αυτή τη χρονιά έγινε κάτι εξοργιστικό.

Κάποιοι μαθητές θεώρησαν έξυπνο να ειρωνευτούν την παρέλαση και να δείξουν ασέβεια προς τους νεκρούς Έλληνες στρατιώτες που έπεσαν στη Βόρεια Ήπειρο το 1940.

Συγκεκριμένα περπατούσαν κοροϊδευτικά, κάποιοι κάνοντας και ζώα, προκαλώντας την αμηχανία του κόσμου και των επισήμων.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΟΡΓΗ σε όλη την Ελλάδα με την ΑΣΕΒΕΙΑ μαθητών της Ν. Φιλαδέλφειας κατά την ΠΑΡΕΛΑΣΗ…

ΟΡΓΗ σε όλη την Ελλάδα με την ΑΣΕΒΕΙΑ μαθητών της Ν. Φιλαδέλφειας κατά την ΠΑΡΕΛΑΣΗ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 29. Oktober 2019

Τί συνέβη;

Δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr, που επικαλείται η ιστοσελίδα της Athens Voice, υποστήριξε ότι «μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε, χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. Ήταν οργανωμένες απ’ ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς, δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και, το σημαντικότερο, δεν γνώριζε κανείς».

Προς το παρόν, προσέθεσε, κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν τα άτομα που παρήλασαν με αυτό τον τρόπο και ποιος ήταν ο σκοπός τους.

Την… παρωδία της παρέλασης σχολίασε μέσω Facebook και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο οποίος σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή, έγραψε:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares