Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Οργή Μελόνι για τους Ιταλούς τουρίστες που δεν πλήρωσαν στην Αλβανία

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός έκανε λόγο για πράξεις πολιτών που δυσφημούν τη χώρα

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με τους 4 τουρίστες που δεν πλήρωσαν σε εστιατόριο της Αλβανίας, με την πρωθυπουργό της χώρας, Τζόρτζια Μελόνι να αναλαμβάνει να τακτοποιήσει το… χρέος!

Η κίνησή της, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Ιταλία, καθώς κατηγορήθηκε για χρήση του δημόσιου χρήματος, κάτι που προκάλεσε την οργή της πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας.

Σήμερα η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε με ανάρτησή της στο Χ ότι αισθάνεται «ντροπή που μας συζητάνε στο εξωτερικό για αυτά τα πράγματα και για αυτό ζήτησα από τον Ιταλό πρέσβη να τακτοποιήσει τον λογαριασμό», τονίζοντας ότι η ίδια δεν έκανε «τίποτα σπουδαίο».

«Ενώ ήμουν στην Αλβανία, ο πρωθυπουργός Ράμα μου είπε την ιστορία 4 Ιταλών που έφυγαν σε ένα τοπικό εστιατόριο χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ο εστιάτορας, αφού οι εικόνες έγιναν viral, είπε ότι είναι χαρούμενος γιατί οι συμπατριώτες μας έφαγαν καλά και έμειναν ικανοποιημένοι.

Ντράπηκα, γιατί η Ιταλία που θέλω να εκπροσωπήσω δεν είναι ένα έθνος που συζητείται στο εξωτερικό για αυτά τα πράγματα, που δεν σέβεται τη δουλειά των άλλων, που πιστεύει ότι είναι διασκεδαστικό να εξαπατάς τους άλλους. Έτσι αποφάσισα να ζητήσω από τον πρέσβη να πάει να τακτοποιήσει τον λογαριασμό.

Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, στην πραγματικότητα δεν το ανακοίνωσα καν. Ωστόσο, ακόμη και αυτό έχει δημιουργήσει διαμάχη στην Ιταλία, από μια αντιπολίτευση που προφανώς προτιμά μια άλλη εικόνα της Ιταλίας. Λυπάμαι γιατί ήλπιζα ότι τουλάχιστον σε κάτι τόσο ασήμαντο θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε όλοι» έγραψε η Μελόνι στην ανάρτησή της.

newsbomb

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares