Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Οργή Κυριάκου Βελόπουλου για Τέμπη: “Φθάνει πια-Χειροπέδες και φυλακή σε υπουργούς τώρα!!!”-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!!

Την δίκαιη οργή και ιερά αγανάκτηση απέναντι σε όσα σοκαριστικά έλαβαν χώρα στα Τέμπη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Βορείου Ελλάδας με την Ρία Κυριακίδου.

Στη θέα αυτής της ανείπωτης τραγωδίας, που γέμισε θλίψη αλλά και οργή σε όλη τη χώρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, τα είπε έξω από τα δόντια, καθώς η πολιτική υποκρισία και κυνικότητα των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει από αβρότητες!

“ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ”

Με τα αφοπλιστικά αυτά λόγια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ουσιαστικά εξέφρασε όσα αυτές τις τραγικές στιγμές νιώθουμε όλοι μας για τον ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΣΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ!!!

Επίσης, με αρκετά δεικτικό ύφος ο Κυριάκος Βελόπουλος απαίτησε :“ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ”!!!

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, τόνισε, πως πρέπει επιτέλους να υπάρξουν ποινικές ευθύνες σε πολιτικούς, διαχρονικά υπεύθυνους για το αίμα που χύθηκε!!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!!!

Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία, ενός πολιτικού κατεστημένου, που έβαλε πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα συμφέροντα μερικών, κατονομάζοντάς τα  μάλιστα  

Ιδού η συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

 

 

Shares