Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ Κούγια κατά των οργανωμένων του ΠΑΣ: “ΕΒΡΙΖΑΝ τη ΝΕΚΡΗ μητέρα μου”…

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ προχώρησε σε προσωπική δήλωση μετά την ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χαρακτηρίζοντας ως “αλήτες” τους οργανωμένους των Ηπειρωτών και υποστηρίζοντας ότι έβριζαν χυδαία τη μητέρα του, η οποία δεν ζει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι, ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την ΑΕΛ και στο -4 από τους “βυσσινί”. Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ το ματς παιζόταν, ενώ ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε και σε προσωπική δήλωση μετά τη λήξη του ματς.

Ο ιδιοκτήτης των “βυσσινί” χαρακτηρίζοντας ως “αλήτες” τους οργανωμένους των Ηπειρωτών, θυμήθηκε περιστατικά από το πέρασμά του από τον ΠΑΣ και υποστήριξε ότι έβριζαν χυδαία τη μητέρα του, η οποία δεν ζει.

Έστρεψε, ξανά τα βέλη του κατά της διαιτησίας. Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας. Ένα ερωτηματικό έχω μόνο: Πότε η ομάδα μου εμένα θα έχει τέτοια διαιτησία σε ένα κρίσιμο παιχνίδι; Συγχαρητήρια στους 2 βοηθούς, ήταν αψεγάδιαστοι. Ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτοί και πήραμε κανένα φάουλ.

Δυστυχώς για τον ΠΑΣ δεν μπορώ να ξεχάσω πως πήγαν να μας ρίξουν μαζί με τη Βέροια και την Κέρκυρα για να σώσουν τον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό την πρώτη μας χρονιά στην Super League, τότε που ο Ηρακλής σε 26 παιχνίδια πήρε 9 βαθμούς και στα τελευταία 4 εκτός έδρας πήρε 12, αλλά πιο πολύ απ’ όλα δεν μπορώ να ξεχάσω αυτούς τους αλήτες τους οργανωμένους του ΠΑΣ Γιάννινα, που τους έκανα ανθρώπους, γιατί αν δεν ήμουν εγώ ακόμα θα παίζανε με την Κρανούλα, την Κατσικά και την Ανατολή και θα κάνανε προπόνηση σε κανένα χωράφι, αν δεν φτιάχναμε με τον μεγάλο Γιώργο Σιόντη το προπονητικό κέντρο, να βρίζουν επί 90 λεπτά εμένα χυδαία και τη νεκρή μάνα μου.

Εύχομαι στον ιστορικό ΠΑΣ καλή σωτηρία”.
sport24.gr

Shares