Τρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020

Οργή ιερέα για κλειστές εκκλησίες: «Αίσχος και στους αρχιερείς και στους άρχοντες του λαού» – «Αίσχος, ντρέπομαι!»…(ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή ιερέα για κλειστές εκκλησίες: «Αίσχος και στους αρχιερείς και στους άρχοντες του λαού» - «Αίσχος, ντρέπομαι!»...(ΒΙΝΤΕΟ)

«Αίσχος και στους Αρχιερείς και στους Άρχοντες του λαού. Αίσχος! Αυτό το αίσχος δε θα το σβήσει η ιστορία. θα έρθει η οργή και η κατάρα του Θεού στα κεφάλια όλων εκείνων που αποφάσισαν να στερήσουν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου…

Που κατήντησε η Εκκλησία της Ελλάδος. Ντρέπομαι».

Με αυτά τα λόγια εξέφρασε την οργή του για τους ναούς που παραμένουν κλειστοί κατά το σημερινό κήρυγμα, ο ιερέας Βασίλειος Βολουδάκης στην τελετή της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών.

«Απορώ πως δεν εξίσταται ο λαός, μας έχουν φυλακίσει με μία απάτη, για μία γρίπη, όλοι το λένε. Τα κανάλια, οι καναλάρχες, οι δημοσιογράφοι, αυτά λένε μεταξύ τους και εμάς μας λένε τα ψέματα για να μας κρατάνε φυλακισμένους. Προβλέπουνε και τον Σεπτέμβριο γρίπη, και τα Χριστούγεννα κλειστές εκκλησίες. Όχι να μας πάτε φυλακή, να μας πάτε εκεί να τελούμε μέσα στο κελί μας τη Θεία Λειτουργία και να απολογηθούμε στο Θεό ότι δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Αίσχος! Έστω την εσχάτη ώρα, μετανοήσατε αρχιερείς και άρχοντες, αλλιώς η αργή του Θεού είναι πάνω από τα κεφάλια σας!» τόνισε.

«Μου λένε οι γιατροί στα νοσοκομεία ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί θα μας απολύσουν. Αυτοί είναι η Δημοκρατία, να την χαίρεστε! Προτιμώ να πεθάνω από γρίπη παρά να έχω εσάς. Με συγχωρείτε λαέ του Θεού μου αλλά δεν μπορώ άλλο να βαστάξω αυτή την αγανάκτηση» κατέληξε.

Το παρόν περιστατικό διαδραματίστηκε στις 18/04/2020

Δείτε το βίντεο:

Με συγχωρείτε λαέ του Θεού μου, αλλά δεν μπορώ άλλο να βαστάξω αυτή την αγανάκτηση!

Gepostet von Ι.Μ.Αγίου Ραφαήλ και Αγίας Τριάδος / Φιλύρου am Freitag, 17. April 2020

grtimes.gr

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares