Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Οργή για βρετανική εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»…

Οργή για βρετανική εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»...

Σφοδρές επικρίσεις δέχεται το βρετανικό Channel 5, μετά την προβολή αποσπάσματος εκπομπής με θέμα τη «διαφορά ηλικίας στο έρωτα», όπου παρουσιαζόταν ένα ζευγάρι που είχε γνωριστεί όταν η κοπέλα ήταν μόλις… 16!

Το κανάλι δημοσίευσε στο Twitter το κλιπ από την εκπομπή Age Gap Love, που βγήκε στον αέρα τον Νοέμβριο του 2018, για να προαναγγείλει την επιστροφή της σειράς ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο.

Στο εν λόγω επεισόδιο παρουσιάζεται ο «έρωτας» του Andy Telford, ενός οδηγού λεωφορείου από τη Βόρεια Ουαλία, ο οποίος στα 44 του γνώρισε και «ερωτεύτηκε» την 16χρονη Beth (μετέπειτα σύζυγό του). Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η μητέρα της κοπέλας άρχισε να κάνει παρέα με τον 44χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με όσα είπαν στην βρετανική εκπομπή, όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να παντρευτούν, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο Λάνκασαϊρ, γιατί οι γείτονες είχαν κολλήσει τη ρετσινιά του «παιδόφιλου» στον μεσόκοπο άνδρα.

Το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο τρία χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά. Πολλοί χρήστες του Twitter ωστόσο δεν πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη «αθωώνει» τον άνδρα, ούτε ότι πρόκειται για μια ιστορία που πρέπει να προβάλλεται στην τηλεόραση, τουλάχιστον υπό αυτούς τους όρους.

«Είναι τρελό που το προβάλλετε αυτό. Είναι απαράδεκτο να εμφανίζετε ως φυσιολογική τη συμπεριφορά μεσήλικων «αρπακτικών» και να παρουσιάζετε την ανάρμοστη σχέση τους με ανήλικα κορίτσια ως ρομαντική ιστορία», έγραψε ένας χρήστης. Δεκάδες άλλοι επισήμαναν εξοργισμένοι ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση αποπλάνησης ανηλίκου.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις

groom
grooming

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares