Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Οργή για τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών που δημοσίευσαν selfie στο ανοικτό φέρετρο του Μαραντόνα

Υπάλληλος του γραφείου τελετών βγάζει selfie δίπλα από το άψυχο σώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα
[adrotate group="4"]
Υπάλληλος του γραφείου τελετών βγάζει selfie δίπλα από το άψυχο σώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα

Υπάλληλοι του γραφείου τελετών έβγαλαν selfie δίπλα στο ανοικτό φέρετρο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

 

Οργή έχουν προκαλέσει στην Αργεντινή οι φωτογραφίες που έβγαλαν τρία άτομα που ήταν επιφορτισμένοι με την κηδεία, δίπλα στο ανοικτό φέρετρο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο ένας ήταν ο Ντιέγκο Μολίνα, ο οποίος απολύθηκε ήδη από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που ανέλαβε την τελετή και ο οποίος ακολούθως ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Μαραντόνα. Οι άλλοι δύο ήταν υπεύθυνοι για να ετοιμάσουν το άψυχο κορμί του 60χρονου θρύλου.

Ο φίλος και δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, προανήγγειλε μηνύσεις. «Όλοι οι υπεύθυνοι για μια τέτοια πράξη δειλίας θα πληρώσουν», ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Από τις 00:53 της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020, ο σπουδαίος Ντιέγκο Μαραντόνα, πέρασε στην «αιωνιότητα», με την ολοκλήρωση της ταφής του στο κοιμητήριο Jardin της Μπέλα Βίστα, δίπλα στους τάφους της μητέρας του Τότα και του πατέρα του Δον Ντιέγκο. Μέσα σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης, τα στενά συγγενικά του πρόσωπα, η Καλούντια Βιγιαφάνιε και οι δύο κόρες τους Ντάλμα και Τζιανίνα, τα αδέρφια του, αλλά και μόλις 25 άτομα του πολύ στενού οικογενειακού κύκλου του μεγάλου Αργεντίνου άσου, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον παίκτη και τον άνθρωπο που αποτέλεσε το μεγαλύτερο σύμβολο της Αργεντινής κι έναν απ’ τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών.

Έξω από το Jardin, χιλιάδες κόσμου με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούσαν με το δικό τους τρόπο τον «Ντιεγκίτο» που «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2020, έπειτα από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 60 ετών. Εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να προσεγγίσουν την τελετή κι απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις  – δημιουργήθηκαν αρκετές εστίες έντασης, όπως συνέβη και το απόγευμα έξω από την Casa Rosada – με τον κόσμο να ενημερώνεται λίγο μετά τη 01:00 πως ολοκληρώθηκε η ταφή και να ξεσπάει ξανά λυγμούς και σε τραγούδια για να τιμήσει τον «δικό» του Ντιέγκο.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares