Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ Γεωργιάδη για «Σαράφη»: Έγινε καπνός- Μιλάμε για ανθρώπους που προσπάθησαν να καταλύσουν το πολίτευμα…

Οργισμένη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη από το βήμα του συνεδρίου για την Υγεία και την Ασφάλιση, μετά την άρνηση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» να εξεταστεί ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής…

Με αναφορές στον «Μάξιμο Σαράφη», τον προστατευόμενο μάρτυρα της υπόθεσης Novartis, που αρνήθηκε να προσέλθει και να καταθέσει ενώπιον του κλιμακίου της προανακριτικής επιτροπής και ζητήθηκε η βίαιη προσαγωγή του, ξεκίνησε την ομιλία του στο συνέδριο για την ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης

«Ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στην αγορά της υγείας θα βρεθεί ενώπιον των αρχών. Βρεθήκαμε να τρέχουμε για έναν κύριο που σήμερα έγινε καπνός. Θα συγκρατήσω για λίγο την οργή μου, στον φυσικό του δικαστή θα καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Μιλάμε για μια σκευωρία και πρόσωπα που με άρρωστο τρόπο λειτούργησαν.

Η σκευωρία Novartis αφορά ανθρώπους που με άρρωστο τρόπο προσπάθησαν να καταλύσουν το πολίτευμα της χώρας. Οι ποινές που προβλέπονται για τα αδικήματά τους είναι βαριές. Μιλάμε για προδοσία κατά του πολιτεύματος.

Προσωπικά, περιμένω το δικαστήριο όπου θα λάμψει όλη η αλήθεια. Εκεί θα λάβω την ικανοποίηση που προβλέπεται σε ένα κράτος δικαίου. Και κατηγορούμενοι θα είναι κι άλλοι, πέραν του κου Παπαγγελόπουλου.»

protothema.gr

Shares