Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022

Οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο παρακολούθησης πολιτικών και πολιτών αποκάλυψε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή

Αποκαλύψεις “βόμβα” φανέρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, σχετικά με το περιβόητο θέμα των παρακολουθήσεων.

Μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας μπορούν να υποκλέψουν συμβατικές συνομιλίες με την ΕΥΠ να εξαιρείτε στην αρμοδιότητα παρακολούθησης άλλων εφαρμογών.

“Παρακολουθείτε εμένα. Αυτό σημαίνει ότι κάνατε και συνακρόαση της γυναίκας μου; Κάνατε συνακρόαση του παιδιού μου; Κάνατε συνακρόαση των φίλων μου; Άρα, αν είστε πραγματικά με την νομιμότητα, έπρεπε να έχουν απαγορευτεί όλες οι παρακολουθήσεις από τώρα!”, βροντοφώναξε στην Βουλή προς την κυβέρνηση ο κ. Βελόπουλος.

Συνακολούθως σχολίασε και για το predator, το οποίο επιτρέπει “νομιμοφανώς” στις μυστικές υπηρεσίες να υποκλέπτονται ευαίσθητα δεδομένα και να φακελώνονται συνομιλίες από εφαρμογές, όπως το βάιμπερ, το μέσεντζερ, κ.ο.κ. και το χαρακτήρισε ως “οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο παρακολούθησης πολιτικών και πολιτών“, κάτι που μόνο σε “σκοτεινές περιόδους” πραγματοποιούνταν παρόμοιες αντιδημοκρατικές και ολοκληρωτικές πρακτικές.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares