Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Ομολόγησε θαύμα ο ιερέας από τις “Άγριες Μέλισσες”: Ο Τίμιος Σταυρός κόλλσηε πάνω μου πριν την εγχείριση…

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπάς των «Αγριων Μελισσών», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και προέβη σε μια συγκλονιστική ομολογία Πίστεως που αναμένεται να κάνει αύριο το γύρο του διαδικτύου.

Παρακολουθώ εκκλησιαστικούς σταθμούς και γνωρίζω αρκετούς ύμνους.

Πριν πεντέμιση χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια.

Πάω στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, με σταύρωσε ο π. Δημήτριος με τον Τίμιο Σταυρό, κόλλησε ο Σταυρός πάνω μου (βρήκε ότι κάποιο πρόβλημα υπήρχε), κάπνιζα πάρα πολύ μέχρι τότε και τελικά βρηκαν κύστη σαν αυγό,΄έγινε ή εγχείρηση έγινα καλά και έκοψα το τσιγάρο.

Έχω πάει στο Άγιο Όρος, δεν έχω εξομολογηθεί όμως ποτε μέχρι σήμερα.

Τι είχε πει για την Πίστη του

Ναι, είμαι κοντά στον Θεό, όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπετε… Από μικρός ήμουν παπαδάκι στην ενορία μας, πήγαινα στο κατηχητικό, η νονά μου ήταν παπαδιά και ο νονός μου παπάς, οπότε… η σχέση μου με την θρησκεία και τον Θεό είναι πολύ καλή.

Ο παπά-Γρηγόρης είναι ένας πράος χαρακτήρας, που τον συναντάμε συχνότερα στο καφενείο του χωριού να τα λέει με την Βιολέτα, τον Παναγιώτη τον καφετζή, τον Προκόπη τον κουρέα, τον ενωμοτάρχη και τον κοινοτάρχη, είναι ένας χαρακτήρας με αρκετό χιούμορ, αλλά αν χρειαστεί να υψώσει την φωνή για να προλάβει το κακό, θα το κάνει, και το κάνει συχνά στο Διαφάνι…

 

ekklisiaonline.gr

Shares