Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

«Άρρωστη» ομολογία από τον προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός, είχαμε σχέση

Αδιανόητη ομολογία του βιαστή της τότε 11χρονης αθλήτριας. «Είχαμε σχέση, δεν αποδέχομαι τον όρο “βιασμός”», δήλωσε μπροστά στην κάμερα.


Με ανοιχτό το στόμα άκουσαν οι τηλεθεατές την ομολογία σοκ του προπονητή ιστιοπλοϊάς, ο οποίος πραδέχτηκε δημόσια τον βιασμό της τότε 11χρονης αθλήτριας Ναυτικού Ομίλου. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δράστης υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε οτι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας.

«Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ημουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν»

 

ethnos.gr

Shares