Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ομολογία Γεραπετρίτη: Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία κρυφά από τον Ελληνικό λαό; (Βίντεο)

Ομολογία Γεραπετρίτη: Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία κρυφά από τον Ελληνικό λαό; (Βίντεο)

Ομολογία Γεραπετρίτη: Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία μέσα από την τηλεόραση με τον υπουργό επικρατείας κύριο Γεραπετριτη να λέει ότι η κόκκινη γραμμή στο Καστελλόριζο είναι στα 6 ναυτικά μίλια.

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη στα χνάρια του μέντορά του Κώστα Σημίτη δημιουργεί καταστάσεις που μας οδηγούν σε νέα Ιμια. Το ότι η Ελλάδα περιορίζεται στα 6 ναυτικά μίλια είναι η πάγια απαίτηση της Τουρκίας εδώ και δεκατίες, από πότε η Ελληνική Κυβέρνηση υιοθετεί τις Τουρκικές απαιτήσεις;

Οι «κόκκινες γραμμές» για την Ελλάδα «έχουν να κάνουν με τον σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφερόμενος στις τουρκικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ερωτηθείς σχετικά με το ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές», ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι «έχουμε αποδείξει την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα. Η κόκκινη γραμμή είναι η εθνική κυριαρχία, και όταν λέμε εθνική κυριαρχία εννοούμε αυτονοήτως τα εθνικά χωρικά ύδατα τα οποία σήμερα είναι προσδιορισμένα στα έξι ναυτικά μίλια»

Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία κρυφά από τον Ελληνικό λαό;

Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία κρυφά από τον Ελληνικό λαό;Στα έξι ναυτικά μίλια η κόκκινη γραμμή στο Καστελλόριζο λέει ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης!Kαθηγητής Γρίβας: "Η επέκταση στα 12 νμ δεν είναι απλώς δικαίωμα είναι υποχρέωση της χώρας"

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 14. Oktober 2020

Ο Κώστας Γρίβας καθηγητής γεωπολιτικής της Σχολής Ευελπίδων το έχει πει ξεκάθαρα: “Η επέκταση στα 12 νμ δεν είναι απλώς δικαίωμα είναι υποχρέωση της χώρας”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares