Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΟΜΙΛΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ!!! “Η κυριαρχία της Δύσης τελείωσε”!!!-“Η πιο επικίνδυνη δεκαετία από τον Β’ ΠΠ”-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΡΩΣΙΑ!!!

Σε δηλώσεις του στο φόρουμ Valdai Discussion Club ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι η Δύση έχει «τυφλωθεί από την αποικιοκρατία» και προσπαθεί να τιθασεύσει τον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους θα πρέπει τελικά να συνομιλήσουν με τη Ρωσία.

Υποστήριξε, δε, ότι η Δύση χάνει το πάνω χέρι και την εμπιστοσύνη των υπολοίπων χωρών. Όπως τόνισε, τελειώνει η εποχή της κυριαρχίας της Δύσης, ενώ έκανε λόγο για την πιο επικίνδυνη δεκαετία από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Ανέφερε, πάντως, ότι η Ρωσία δεν βλέπει τον εαυτό της ως εχθρό της Δύσης, ενώ καταφέρθηκε εναντίον των «αλαζόνων» δυτικών ηγετών που είπε ότι είναι έτοιμοι να επιβάλουν τις αξίες τους στον υπόλοιπο κόσμο.

«Η Ρωσία προσπάθησε να είναι “φίλη” με τη Δύση»

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε εξάλλου ότι η Δύση απέρριψε τις προσπάθειες της Ρωσίας για βελτίωση των σχέσεων με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, επειδή είχε στόχο να καταστήσει τη Μόσχα ευάλωτη.

Η Μόσχα ήθελε να είναι «φίλη» με τη Δύση και το ΝΑΤΟ, αλλά δεν θα μπορούσε να δεχθεί τις προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας να περιορίσουν τη Ρωσία, είπε ο Πούτιν.

Επιπλέον, κατηγόρησε τις ΗΠΑ απαξίωσαν το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα χρησιμοποιώντας το δολάριο ΗΠΑ ως όπλο.

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα δεχθεί ποτέ οι δυτικές χώρες να της υποδείξουν τι να κάνει και σημείωσε ότι όσο περισσότερο χρόνο χρειαστεί η Δύση για να το συνειδητοποιήσει αυτό, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το τίμημα.

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

https://twitter.com/i/status/1585651166662520834

https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1585651493364973568?t=s-Ss6FEB_FD087NSNMISmg&s=09

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares