Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Omg Ελένη! Η Φουρέιρα με το πιο καυτό μπικίνι του καλοκαιριού

Η τραγουδίστρια ανέβασε τη θερμοκρασία με το neon μαγιό της.

Μετά την εκρηκτική της παρουσία στα φετινά Mad Video Music Awards, όπου κέρδισε το βραβείο της καλύτερης modern τραγουδίστριας, η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως ξεκίνησε της καλοκαιρινές της διακοπές. Η όμορφη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την ζωή της με τους θαυμαστές της.

Η εξόρμηση εν πλω στη Μύκονο
Η 34χρονη pop star αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επισκέφτηκε με σκάφος το νησί των ανέμων. Όπως θα δεις παρακάτω η Ελένη απόλαυσε της βουτιές της στα Ρήνεια, με τα περίφημα κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά.

 

Η Φουρέιρα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα που όλοι πρέπει να ακούσουν-Μαζί σου Ελένη!
Η τραγουδίστρια πόσταρε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου την βλέπουμε να φορά ένα neon μπικίνι που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έβαλε σε #vacaymode και μας ενέπνευσε για τις επόμενες beachwear εμφανίσεις μας.

Πιο καλά από ποτέ στην προσωπική της ζωή
Τα τελευταία τρία χρόνια η Ελένη Φουρέιρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία. Μπορεί τόσο καιρό οι δυο τους να κρατούσαν χαμηλούς τόνους θέλοντας να προστατεύσουν τη σχέση τους από τον Τύπο όμως τώρα φαίνεται ότι ένιωσαν άνετα και κοινοποίησαν τις πρώτες φωτογραφίες τους.

Πηγή: queen.gr

Shares