Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ομάρ: Το συγκινητικό αντίο στον Ολυμπιακό…

Με ανάρτησή του στα social media ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ευχαριστήσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέδρο Μαρτίνς και όλους στην ομάδα για την αγάπη τους.

Μετά από έξι χρόνια με τα ερυθρόλευκα ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός με ανάρτησή του είπε το δικό του “αντίο” σε όλους όσους μοιράστηκαν στιγμές αυτή την εξαετία και ευχαρίστησε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του: “Αυτή είναι η πιο δύσκολη ανάρτηση που έκανα ποτέ. Πρώτα απ’ όλα ήταν τιμή να είμαι αρχηγός σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ειδικά φέτος πραγματοποιήσαμε την καλύτερη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία μας.

Χάρη σε αυτόν τον σύλλογο ορισμένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα. Κατέκτησα πρωταθλήματα, κύπελλα και ήμουν αρχηγός σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Τώρα ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού και γράφω αυτές τις γραμμές με δάκρυα στα μάτια.

Οι λέξεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν πόσο προνομιούχος ήμουν που έπαιξα και ήμουν αρχηγός σε αυτή την ομάδα. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν μία υπέροχη περιπέτεια και θα κρατήσω κάθε στιγμή από αυτά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την διαρκεί εμπιστοσύνη του σε μένα. Κανένας άλλος δεν έχει δουλέψει περισσότερο και η ατελείωτη αγάπη σου λειτουργεί σαν έμπνευση για όλους. Οι προπονητές με έκαναν να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής. Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του με έκαναν να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα

Τέλος προς τους οπαδούς: Αλήθεια δεν είναι αρκετό το ευχαριστώ. Μας στηρίξατε στα εύκολα και στα δύσκολα. Ήσασταν ο 12ος παίκτης. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τη σημασία σας για μένα και την ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον”.

sport24.gr

Shares