Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Πολλές οι δυσκολίες, αλλά χρειάζεται την νίκη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπασκόνια, έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε μια νίκη…

Μπασκόνια και Ολυμπιακός δεν έχουν πολλά να κυνηγήσουν, αλλά αγωνίζονται μεταξύ τους για την 27η αγωνιστική (20:00, NS2). Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 11-15, έχουν έξι σερί ήττες και ψάχνουν μια νίκη αντίδρασης. Εύκολο δεν είναι, αφού μετρά και αρκετά προβλήματα και η κατάσταση της ελληνικής ομάδας δεν είναι καλή. Ο Γιώργος Πρίντεζης έμεινε στην Αθήνα, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του και εκτός παραμένουν οι Μάρτιν και Παπανικολάου. Η αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ μπορεί να δείξει τον δρόμο, αλλά θέλει ενέργεια και διάθεση.

Η Μπασκόνια είναι στο 13-13, σε καλύτερη μοίρα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα είναι και σε καλό μομέντουμ, αφού έχει 4 σερί νίκες και κάνει την τελευταία της προσπάθεια για τα playoffs. Οι Ισπανοί είναι εξαιρετικοί στα ριμπάουντ φέτος και αυτός μπορεί να είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο στον αγώνα. Και οι δύο αντίπαλοι κάνουν πολλά λάθη και αν κάποιος από τους 2 τα μειώσει θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι.

Η μία ομάδα έχει έντονο κίνητρο, η άλλη παλεύει να ξεπεράσει δυσκολίες και προβλήματα και μένει να δούμε τι θα παρουσιάσουν στο παρκέ.

Πηγη: Gazzetta

Shares