Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ολυμπιακός – Βόλος 1-1

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 4η αγωνιστική της Super League 1, και έχασε δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, με τη δεύτερη ισοπαλία του σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να “κυνηγάει” στο σκορ από γκολ του Φερνάντες και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανατρέψει το ματς. Ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε στο 77΄, αλλά Κούντε και Ντε λα Φουέντε σημάδεψαν το δοκάρι στις δύο καλύτερες στιγμές της ομάδας τους και έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι τέλους.

Το παιχνίδι
Ολυμπιακός και Βόλος μπήκαν δυνατά στο ματς και έδωσαν ωραίο ρυθμό στην αναμέτρηση, με τους Πειραιώτες να “απειλούν” πρώτοι με ένα φοβερό σουτ του Εμβιλά στο 3′ που απέκρουσε με δυσκολία ο Κλέιμαν.

Στο 6′ ο Μπόουλερ είχε μία ωραία ενέργεια από δεξιά, αλλά δοκίμασε ένα δύσκολο τελείωμα και σπατάλησε την ευκαιρία για την ομάδα του Κορμπεράν, όπως και ο Ουί Τζο λίγο αργότερα που έχασε το κοντρόλ προ του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Ο Βόλος από την πλευρά του είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Φερνάντες στο 19′, όταν το τρομερό σουτ του από τη γωνία της περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 24′ ο Κλέιμαν και πάλι είπε “όχι” σε ένα εξαιρετικό πλασέ του Βαλμπουενά από τα όρια της περιοχής, για να έρθει τελικά το γκολ στο 29′ για τους Βολιώτες.

Οζέγκοβιτς και Φερνάντες συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος έκανε φοβερή ντρίμπλα και γύρισμα από κοντά, για να σκοράρει ο Βόσνιος επιθετικός με απίθανο τακουνάκι από κοντά, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το γκολ “πάγωσε” τους Πειραιώτες, που δυσκολεύτηκαν στη συνέχεια να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η μοναδική καλή στιγμή ήρθε στο 37′ για τον Ολυμπιακό, με τον Ουί Τζο να παίρνει την κεφαλιά από κόρνερ του Βαλμπουενά, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ και ενώ ο Εμβιλά δεν την βρήκε για λίγο εξ επαφής με την εστία.

Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι το ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να απειλεί αρχικά με ένα σουτ του Μπίελ που απέκρουσε ο Κλέιμαν και στη συνέχεια με ένα σουτ του Βαλμπουενά από κοντά, που έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε όμως να “πιέζει” και έφθασε ακόμη πιο κοντά στο γκολ στο 70′ με τον Βαλμπουενά να κάνει σέντρα μισό γκολ στον Κούντε, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά για τους Πειραιώτες με τον Ελ Αραμπί στο 77′. Ο Μαροκινός επιθετικός έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Σιέλης απέκρουσε με την κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε ξανά στον Ελ Αραμπί, ο οποίος σούταρε από κοντά και έκανε το 1-1 στο ματς.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός “πολιόρκησε” την άμυνα του Βόλου, αλλά ο Ντε Λα Φουέντε αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν δύο φορές. Αρχικά μετά από κάθετη του.

 

newsit.gr

Shares