Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Το πλάνο νίκης του Μαρτίνς με την Ντινάμο Κιέβου…

O Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε ένα μεγάλο μέρος των σκέψεών του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου (14/2, 19.55). Πρώτα απ’ όλα, δεν πρόκειται να πάει με… φουλ επίθεση όπως πήγε με τον ΠΑΟΚ. Και δεν αναφερόμαστε στα πρόσωπα, αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, συγκριτικά με τον αγώνα της Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές. Η πρώτη θα αφορά τον Μαντί Καμαρά αντί του Μπίμπαρς Νάτχο που ήταν και αναμενόμενη. Ο Αφρικανός θα περάσει δίπλα στον Γκιλιέρμε, κάτι που εθεωρείτο σίγουρο την αμέσως επόμενη μέρα του 3-1 της Τούμπας.

Ο Τσιμίκας επίσης έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού αντί του Κούτρη, καθώς εκείνος δοκιμάστηκε περισσότερο στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ακόμη δύο αλλαγές. Ο Αχμέντ Χασάν και ο Ζιλ Ντίας δείχνουν να έχουν το προβάδισμα έναντι των Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ακόμη δεν το έχει ξεκαθαρίσει 100% ο Πορτογάλος τεχνικός, τουλάχιστον μέσω των δοκιμών στον Ρέντη, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι προς τα εκεί πάει η… δουλειά.

Κατά συνέπεια, οι Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας και Χασάν έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο πολύ κρίσιμο ματς με τους Ουκρανούς.

SPORT24

Shares