Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ολυμπιακός: «Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα»

Ο Βραζιλιάνος σταρ Μαρσέλο θα παρουσιαστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την παρουσίασή του να ξεκινά στις 20.45 τελικώς και όχι στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας.

Η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:

Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα! 15 λεπτά νωρίτερα η παρουσίαση του Μαρσέλο!

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο στις 20:45! Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις Θύρες 24-25 (από τη μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις Θύρες 28-30 ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά από τις Θύρες τους. Οι Θύρες θα ανοίξουν στις 19:45.

 

Νωρίτερα την Κυριακή ο Μαρσέλο δημοσίευσε το πρώτο του ερυθρόλευκο ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram θέλοντας να επικοινωνήσει με τους φίλους της νέας του ομάδας και δώσει το έναυσμα για νέες επιτυχίες.

Το νέο τεράστιο απόκτημα του Ολυμπιακού προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρσέλο ανέβασε ένα βίντεο όπου είναι ο ίδιος στην αρχή κάνοντας… ποδαράκια και στην συνέχεια πιάνοντας την μπάλα και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων».

«Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ!», ανέφερε ο μεγάλος πρώην άσος της Ρεάλ συνοδεύοντας τα λόγια του με κάποια «μαγικά» με την μπάλα.

Την ανάρτηση του Μαρσέλο σχολίασε ένας άλλος μεγάλος Βραζιλιάνος αστέρας που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, ο Τζιοβάνι, που σχολίασε στο βίντεο του συμπατριώτη του ευχόμενός του καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

bbbbb_2

 

πηγή: protothema.gr

Shares