Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ολυμπιακός: Η… ελληνική λίστα του Μαρτίνς…

Παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ αναζητά ο Ολυμπιακός και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. Στη σχετική λίστα των «ερυθρόλευκων», όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», βρίσκονται οι Ματέο Γκαρσία, Φραν Βέλεθ και Μπρούνο Φελίπε.

Οι πρώτοι δύο αγωνίζονται στον Άρη, ενώ ο τελευταίος παίζει στον Ατρόμητο. Ο Ματέο Γκαρσία αγωνίζεται δανεικός από τη Λας Πάλμας και οι «κίτρινοι» προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους. Η ισπανική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει και ο Ολυμπιακός φέρεται ήδη να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο 28χρονος Ισπανός στόπερ έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως το 2020, γεγονός που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καταβάλουν κάποιο ποσό στους Θεσσαλονικείς. Τέλος, ο 25χρονος Βραζιλιάνος του Ατρομήτου είναι δανεικός από την αυστριακή Λιντς.

Ένα ακόμα γεγονός που προσμετράται στον Ολυμπιακό είναι ότι ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπρούνο δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, πιάνοντας θέση ξένου στο ρόστερ. Για τον Βέλεθ υπάρχει το μειονέκτημα των μυϊκών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν συχνά.

ONSPORTS

Shares