Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1

Με σόου του σπουδαίου Μαρσέλο, ο οποίος πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (50’, 65’), ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο αποψινό ματς, στο 50’ με γκολάρα έκανε το 2-1 για την ομάδα του Πειραιά και στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους πρωταθλητές. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μπιέλ, ενώ το 3-1 είχε κάνει ο Ελ Αραμπί στο 64’. Η ομάδα του Περιστερίου είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα στο 11’ σε 1-1 με τον Κιάρτανσον.

Μια σπουδαία εμφάνιση από τον Μαρσέλο, με τον Λατινοαμερικάνο αστέρα να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο. Ένα αποτέλεσμα, που δίνει ουσιαστικά από απόψε την πρόκριση στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, η οποία στον επαναληπτικό του Περιστερίου (σ.σ δεν έχει οριστεί ακόμα) θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

in.gr

Shares