Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ολονύκτιες συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νεκροί Αζέροι στρατιωτικοί (σκληρές εικόνες)

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον ανεξάρτητο αρμενικό θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ με τις αρμενικές δυνάμεις να έχουν επιφέρει σημαντικά πλήγματα στους Αζέρους.

Οι μάχες συνεχίστηκαν όλη τη νυχτα σε όλη την επικράτεια της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (πρώην Ναγκόρνο Καραμπάχ). Το αρμενικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε των θάνατο δεκαπέντε Αρμένιων στρατιωτών μόνο από τις συγκρούσεις της Κυριακής ενώ οι ένοπλες δυνάμεις του Ναγκόρνο Καραμπάχ δημοσίευσαν νέο βίντεο με νεκρούς Αζέρους στρατιωτικούς.

Yπενθυμίζεται ότι οι Αζέροι υπέστησαν συντριπτικές απώλειες από τις δυνάμεις της Αρμενίας, με απώλειες τουλάχιστον 35 τεθωρακισμένων οχημάτων και 200 νεκρών στρατιωτών στις χθεσινές συγκρούσεις.

Οι μάχες διεξήχθησαν νότια, νοτιοανατολικά και βόρεια της επικράτειας του ανεξάρτητου θύλακα, κατά την διάρκεια της νύχτας και ως αποτέλεσμα της αντεπίθεσης του στρατού της Artsakh Defense Army επανακτήθηκαν αρμενικές θέσεις που είχαν χαθεί από την μεγάλη αζερική επίθεση.

 

 


Σημειώνεται ότι χθες η Αρμενία κήρυξε γενική επιστράτευση για να αντιμετωπίσει την σφοδρή επίθεση των Αζέρων, που έχοντας την υποστήριξη των Τούρκων, προήλασαν μέσα στο έδαφος του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

ΠΗΓΗ

Shares