Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022

Σαρωτική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή- Άφωνοι πι βουλευτές

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε η ομιλία του προέδρου της Ελληνική Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα, καθώς η χώρα διανύει στην εκλογική περίοδο.

Ξεκίνησε ως καταπέλτης ενάντια στις δημοσκοπήσεις και συγκεκριμένα δίνοντας φως σε ένα ενδεχόμενο στατιστικό λάθος-μεθοδολογία που έγινε από εφημερίδα. Τα σταθερά τηλέφωνα, που είχε αναλογία 66% στα σταθερά τηλέφωνα, το θεώρησε ως ύποπτο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, καθώς σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί σταθερό τηλέφωνο. Ισχυρίστηκε, πως έτσι προσπαθούν κάποιοι δημοσκόποι να παρουσιάσουν την “πτώση” μη κυβερνώντων πολιτικών κομμάτων.

Αμέσως αναφέρθηκε και στο ΕΣΡ με την δικαστική διαμάχη που έχει με έναν πολίτη, δηλώνοντας ότι το ΕΣΡ στέλνει ως “μάρτυρα υπεράσπισης” υπάλληλό του, που έχει μηνυθεί από τον κ. Βελόπουλο. Ισχυρίστηκε ότι είναι “στημένη” η ΕΣΡ και ότι λειτουργεί ως παρακρατικός μηχανισμός.

“Πόνεσαν” επιπλέον τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας από το βήμα της Βουλής συγκρίνοντας την αναπτυξιακή πορεία άλλων χωρών, βάσει έρευνας ινστιτούτου, αυτή της Ελλάδος, με τις υπόλοιπες να δείχνουν ευθεία πορεία ανάπτυξης και η Ελλάδα πτωτική τάση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις υποκλοπές και στο ενεργειακό ζήτημα.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares