Πέμπτη , 3 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Όλοι συμφωνούν με τον Κ.Βελόπουλο: Aπαράδεκτο ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ…

Όλοι συμφωνούν με τον Κ.Βελόπουλο: Aπαράδεκτο ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ...

Σε μια αρκετά σοβαρή γνωστοποίηση που αφορά το δήμο Αμαρουσίου, προέβη πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκος Βελόπουλος.

Έτσι ξεκινά το άρθρο του marousi24 το οποίο παίρνει ξεκάθαρα θέση κατά της απόφασης της δημαρχιακής αρχής του Αμαρουσίου να προμηθευτεί λεωφορεία από την Τουρκία. Μάλιστα αναφέρεται στην πρακτική γενικά από όλους τους Δήμους, όχι με διάθεση αντιπολιτευτική – αντιδημαρχιακή. Παραθέτουμε τη συνέχεια του άρθρου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο δήμος Αμαρουσίου αγόρασε πριν δύο μήνες λεωφορεία από την Τουρκία.

 

Ο στόλος των λεωφορείων του δήμου Αμαρουσίου είναι ιδιαίτερα παλιός και η αγορά νέων λεωφορείων ήταν επιβεβλημένη. Θεωρούμε επίσης, ότι οι προδιαγραφές των τουρκικών λεωφορείων και η προσφερόμενη τιμή θα ήταν η καλύτερη δυνατή και για αυτό το λόγο επιλέχθηκαν. Άλλωστε τα δείγματα γραφής που έχει δώσει η διοίκηση του δήμου κατά τον πρώτο χρόνο είναι ότι γίνεται έργο με χριστή διαχείριση των οικονομικών πόρων.

Είναι όμως τουλάχιστον άκομψο, τη στιγμή που δύο μήνες πριν οι ελληνικές φρεγάτες ήταν απέναντι από τις τουρκικές στο Αιγαίο και η αγωνία του ελληνικού λαού για “θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο” ήταν έντονη, κάποιοι στο δήμο Αμαρουσίου να βάζουν την υπογραφή τους για αγορά τουρκικών λεωφορείων.

Η γνωστοποίηση αυτή του Κυριάκου Βελόπουλου, δεν αφορά μόνο το δήμο Αμαρουσίου, αλλά και το Γαλάτσι και το Ρέθυμνο.

Aνακοίνωση για την απάντηση της Ελληνικής λύσης στον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αγορά τουρκικών λεωφορείων….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares