Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ολλανδική ΜΚΟ υπερήφανη που επεκτείνει παράνομα το καμπ της Μόριας…

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετεγκατάστασης κάνουμε τώρα τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση της ζωής επιπλέον 2.000 ανδρών γυναικών και παιδιών. Ανεβάζουμε το έδαφος στη ζώνη 7 του καταυλισμού ελαιώνα.

Η ισοπέδωση του εδάφους και το χτίσιμο του επιπέδου οικοδόμησης, είναι από ταγ πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία κατασκευής μιας νέας ζώνης. Βοηθά στη δημιουργία μιας σταθερής βάσης για εκατοντάδες βελτιωμένα καταφύγια για χιλιάδες κατοίκους. Θα συμβάλει επίσης στη μείωση του κινδύνου πλημμυρών κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών και θα διευκολύνει τόσο τους κατοίκους όσο και τους εργαζόμενους να μετακινούνται σε όλη τη ζώνη.

DIGGING TOWARDS DIGNITY! With the relocation process complete, we now take the next steps towards improving the lives…

Gepostet von Movement On The Ground am Montag, 11. Mai 2020

Ειδικές ευχαριστίες προς τους ντόπιους Έλληνες εργολάβους και την εθελοντική ομάδα κατοίκων για τη βοήθειά τους σε αυτό το απαιτητικό έργο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τα χέρια βοήθειας και για τη συνεργασία μας ώστε να προσφέρουμε μία αίσθηση αξιοπρέπειας, ασφαλείας και κοινότητας στους ελαιώνες έξω από το camp της Μόριας.

 

https://www.facebook.com/movementontheground

11/5/2020

Σχ: Οι ελαιώνες εκεί ουσιαστικά καταστράφηκαν, ακολούθως νοικιάστηκαν (αν φοβάσαι να πας τι θα τον κάνεις τον ελαιώνα ; ) και τώρα οι ¨αγνοί¨ αυτοί άνθρωποι κάνουν και ο ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ οικοδομικές εργασίες.

Ο Νίκος Παπαγιάννης από την Λέσβο γράφει σχετικά στο FB

Η καταστροφή του ελαιώνα της Μόριας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από Ολλανδική ΜΚΟ με τη συνεργασία ντόπιων εργολάβων!!!
Αύριο κιόλας πρέπει να γίνει καταγγελία στην πολεοδομία του Δήμου Μυτιλήνης (τηλ. 2251353700) μέσω εκλεγμένων δημοτικών συμβουλων.
Εδώ η σχετική νομοθεσία: https://www.ergon-consultants.gr/2018/08/06/oikodomikes-ergasies-adeies/?fbclid=IwAR22Ef3-zYWTV-Tto8qOO1PsvXbbsjky7C72Mrh1h5GuWOXDxpFnslT3JX

 

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares