Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Όλοι υιοθετούν σιγά σιγά τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Μόνη ΛΥΣΗ το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των συνόρων…

Όλοι υιοθετούν σιγά σιγά τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Μόνη ΛΥΣΗ το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των συνόρων...

Τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα “βράζει” λόγω της λαθροεισβολής και των χειρισμών της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας με την επιβολή των αλλοδαπών μέσα στον ιστό των τοπικών κοινωνιών (κυρίως στην Μακεδονία), υπάρχουν ορισμένες ιστοσελίδες φιλικά προσκείμενες στην κυβέρνηση οι οποίες παίρνουν πλέον τις αποστάσεις τους.

Κι όχι απλά παίρνουν αποστάσεις από τους χειρισμούς αλλά φαίνεται ότι όλοι σιγά σιγά οδηγούνται στις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του Κυριάκου Βελόπουλου για άμεση απέλαση.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα αποτελεί η ιστοσελίδα liberal.gr η οποία φιλοξενεί άρθρο του Γιάννη Σιδέρη με τίτλο “Η Ευρώπη δεν δέχεται, η Ελλάδα δεν χωράει, λύση μόνο η επιστροφή“.

Παρότι ο αρθρογράφος δεν δέχεται τον όρο “εισβολή” όπως λέει ο Κ. Βελόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων:

Τους διαφεύγει η μεγάλη εικόνα της μαζικής εισόδου (δεν λέμε εισβολής) τεραστίων αριθμών ανθρώπων άλλων πολιτισμών, σε μια κοινωνία της οποίας η συνοχή αποσταθεροποιείται και τα φοβικά ένστικτα λογικώς οξύνονται. Τους διαφεύγει ότι οι πρόσφυγες πολέμου είναι μικρή μειονότητα , ακόμα και για κάποιους που έχουν τυπικά προσφυγικό προφίλ“.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται ο αρθρογράφος παραδέχεται ότι οδηγούμαστε στα όσα οι “συνωμοσιολόγοι” και “ξενοφοβικοί” (δικοί του χαρακτηρισμοί) λένε:

Δεν είναι πρόβλημα έλλειψης ανθρωπισμού και αλληλεγγύης σε κατατρεγμένους. Είναι το πρόβλημα ενός δυστοπικού μέλλοντος. Γιατί αν συνεχίσουν και από την Άνοιξη με τους ίδιους ρυθμούς (και συνεχίσουν και την επομένη και την μεθεπομένη Άνοιξη), και με τα σύνορα κλειστά, η κατάσταση στη χώρα θα γίνει ασφυκτική σε σημείο κοινωνικής έκρηξης. Θα δικαιωθούν οι εκ πεποιθήσεως συνωμοσιολόγοι ξενοφοβικοί που μιλούν για εσκεμμένη ισλαμοποίηση της Ευρώπης και φυσικά της χώρας μας. Το αποτέλεσμα όντως θα είναι η αυτοεκπληρούμενη προφητεία τους“.

Άρα έχουμε μια στροφή στον (πραγματικό) ρεαλισμό από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που τάσσονταν στο παρελθόν υπέρ της οικονομικής και πολιτισμικής παγκοσμιοποίησης.

Θέλουν – δε θέλουν, όλοι πλέον βλέπουν την ζοφερή πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά μας και εάν δεν γίνει κάτι άμεσα τότε θα βρεθούμε σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Κλείσιμο συνόρων, λοιπόν, άμεσα και να μπει η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares