Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Όλοι το ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ και η κυβέρνηση κάνει ότι δεν ακούει: “Τα Σκόπια έχουν ήδη ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ τη Συμφωνία των Πρεσπών”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κύρωση της εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από το ελληνικό κοινοβούλιο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, παρά το σκηνικό αποσύνθεσης κομμάτων εντός του κοινοβουλίου, λέει στον 98.4 ο επικεφαλής του slpress.gr Σταύρος Λυγερός.

Ωστόσο , όπως σημειώνει παρότι αυτόματα θα μιλάμε για Βόρεια Μακεδονία, η γειτονική χώρα, έχει ήδη παραβιάσει ακόμη και την Συμφωνία των Πρεσπών. Κατά τον Σταύρο Λυγερό, ήταν λάθος η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στη Χάλκη, παρά τους κατανοητούς συναισθηματικούς και εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης λόγους.

Η Τουρκία δεν πρέπει να μένει με την εντύπωση ότι είναι διμερές θέμα και μάλιστα ψηλά στην ατζέντα, ώστε να θέτει ανιστόρητα και αστήρικτα παραβιάζοντας και την Συνθήκη της Λωζάννης, το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Ακούστε τα όσα είπε ο γνωστός αναλυτής παρακάτω, ο οποίος να τονίσουμε ότι προέρχεται από την αριστερά και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “φασίστας” ή “ακροδεξιός”:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares