Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Όλα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι των “αιωνίων”! Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Super League…

Πάντα, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται οι ομάδες, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βάζουν «φωτιά» στην 25η αγωνιστική της Super League!Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ατρόμητος, βαθμούς επιβίωσης συνεχίζει να ψάχνει ο Λεβαδειακός, τον οποίο φιλοξενεί ο ΟΦΗ.

Αυτή η Κυριακή δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως όλες οι υπόλοιπες κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ποτέ δεν είναι όταν πρόκειται για την ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι. Όπως φυσικά και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα, το clasico της Super League ξεχωρίζει και κάνει ιδιαίτερη την 25η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός στο κυνήγι της 5ης θέσης όσο του το επιτρέπει η βαθμολογία και ο Ολυμπιακός απλά συνεχίζει την πορεία του δίχως να μπορεί ν’ αλλάξει κάτι στην κορυφή. Κάποτε αυτά τα ντέρμπι έκριναν τίτλους. Οι καταστάσεις πλέον είναι διαφορετικές. Δεν παύει, όμως, ν’ αποτελεί τη μεγαλύτερη κόντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στα υπόλοιπα ματς, ντέρμπι… 3ης θέσης είναι το παιχνίδι στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ, με την ομάδα του Κάναντι να βλέπει και πίσω από τον ώμο της για τον Άρη, βαθμούς παραμονής στην κατηγορία συνεχίζει ν’ αναζητά ο Λεβαδειακός που αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον τιμωρημένο με υποβιβασμό, ΟΦΗ, ενώ, ο Πανιώνιος που δεν αποφύγει τους κινδύνους, υποδέχεται την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/3

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 17/3

ΟΦΗ – Λεβαδειακός (15:00, Novasports1)

Ατρόμητος – ΑΕΚ (16:00, ΕΡΤ)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:00, ΕΡΤ)

Πανιώνιος – Ξάνθη (19:30, Novasports1)

Δευτέρα 18/3

Άρης – Απόλλων Σμύρνης (19:00, ΕΡΤ)
gazzetta.gr

Shares