Τετάρτη , 10 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Όλα είναι ψέματα μη πιστευτέ τίποτα κοιμηθείτε ήσυχοι ο Μητσοτάκης νοιάζετε για εσάς στο Μαξίμου-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Απλές συμπτώσεις!!!

Τέτοιες μέρες πέρυσι, κανείς δεν δύναται να λησμονήσει πως οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας είδαν να κατακαίγεται ο τόπος τους  και το βιός τους.

Μέσα από τις στάχτες, όμως, προέκυψαν και πληροφορίες που δεν μπορούν ούτε να λησμονηθούν ούτε εν γένει να περάσουν απαρατήρητες.

Η πανέμορφη βόρεια πλευρά του νησιού έγινε στάχτη σε λίγα 24ωρα, ελάχιστες ημέρες μετά την είδηση για τις ανεμογεννήτριες.

Ιδού τι ανέφερε το Star Κεντρικής Ελλάδας στο κείμενο που συνόδευε το video με το ρεπορτάζ της 17ης Ιουλίου (2021):

«Την εγκατάσταση 17 ανεμογεννητριών στο πανέμορφο πευκόδασος του Καντηλίου στην Βόρεια Εύβοια ετοιμάζουν εταιρείες παραγωγής αιολικής ενέργειας.

Την είδηση αυτή πληροφορήθηκε μέσα από σχετική ανάρτηση στο Διαύγεια ο δήμαρχος Λίμνης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Ο ίδιος με τους συνεργάτες του ξεκινά την εφαρμογή πράξεων, προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου».

Παρακάτω θα δείτε τι δήλωνε στην κάμερα ο δήμαρχος.

Προς το παρόν δείτε τι είπε με αφορμή τις πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή:

«Έχουν καεί 400.000 στρέμματα δασικής έκτασης μόνο στο δήμο μας. Σπίτια, καλλιέργειες, ζώα χάθηκαν και πολλές επιχειρήσεις καταστράφηκαν, ανάμεσά τους και το κάμπινγκ της Αγίας Άννας.

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Κάνουμε όλοι υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά το κράτος μας έχει αφήσει γυμνούς από επίγεια και εναέρια μέσα. Η περιοχή είναι κατάμαυρη και όλοι θέλουν να φύγουν από εδώ».

Η δε φωτογραφία, που βλέπετε στο άρθρο αυτό, με το σαρδόνιο σχεδόν χαμόγελο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι από τη συνέντευξη τύπου-ανακοινώσεις πέρυσι για τα κατακαμένη Βόρεια Εύβοια.

πληροφορίες sportime.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares