Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023

Οκτώ χρόνια κυκλοφορούσαν ελεύθεροι οι παρά λίγο δολοφόνοι

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, παρ’ όλο που σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, συνελήφθησαν στη Ρόδο δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 45 χρόνων!

Οι δυο φυγόποινοι, που είχαν τελέσει τα συγκεκριμένα αδικήματα το μακρινό 2014, εντοπίστηκαν την Δευτέρα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας. Και οι δυο είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, την οποία θα εκτίσουν τώρα, καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου διέταξε τον εγκλεισμό τους στις φυλακές.

Οκτώ χρόνια μετά έπιασαν και εμπρηστή!

Άλλος ένας φυγόποινος κυκλοφορούσε ελεύθερος επί οκτώ ολόκληρα χρόνια στη Ρόδο! Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συνέργεια σε εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που τελέστηκαν στη Ρόδο το 2014. Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τον έστειλε στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης επτά ετών που του είχε επιβληθεί.

 

πρωτο θεμα

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares