Παρασκευή , 20 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Οικονόμου για κακοκαιρία «Ελπίς»: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγιναν λάθη στον συντονισμό

Την ανάγκη να ζητήσει ειλικρινή συγγνώμη για μια ακόμη φορά, εξέφρασε ότι νιώθει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς».

Ο Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας για το αποτύπωμα της κακοκαιρίας «Ελπίς», ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και σημείωσε ότι έχει δρομολογηθεί ο απολογισμός των αρρυθμιών που παρουσιάστηκαν στο υπουργικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (26.1.2022) το πρωί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι υπήρξε πρόβλημα συντονισμού και τόνισε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγιναν λάθη», ωστόσο επισήμανε πως το φαινόμενο ήταν πιο σφοδρό από αυτό που είχε προβλεφθεί και έκανε την εμφάνισή του νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, διαβεβαίωσε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν αλλά στον κατάλληλο χρόνο, καθώς τώρα προέχουν άλλα πράγματα. Σε ό,τι αφορά από την Αττική Οδό, σημείωσε ότι υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι ο δρόμος θα λειτουργεί κανονικά.

 

«Δεν υπήρξε σε καμία χρονική στιγμή η αντίδραση που θα έπρεπε να υπάρχει από την Αττική Οδό, για να μην εγκλωβιστεί ο κόσμος» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι υποδομές της πόλης δεν είναι ικανές να αντιμετωπίσουν φαινόμενα ανάλογης έντασης», είπε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

 

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares