Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ : ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ


Δεν περιμένουν οι πυροσβέστες να γίνει πρώτα το ατύχημα και μετά ν΄ακούν τα κροκοδείλια δάκρυα των υπουργών και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με επιστολή – κόλαφο που απέστειλαν στα συναρμόδια υπουργεία και τον αρχηγό της πυροσβεστικής, προειδοποιούν ότι έτσι και συνεχιστεί η αδιαφορία, θα έχουμε ατύχημα σε βάρος της ζωής πυροσβεστών κι έπειτα θα είναι αργά για δικαιολογίες.

Οι πυροσβέστες της Ηπείρου αναφέρουν ξεκάθαρα, ότι οδηγούν 1200 χιλιόμετρα για να πάνε στα μέτωπα του Έβρου, μέσα σε επικίνδυνα και ασυντήρητα οχήματα κι όταν φτάνουν δεν υπάρχει μέριμνα για στέγαση, δηλαδή τους αφήνουν να κοιμούνται έξω στα καμμένα χωράφια.

Παράλληλα οι μεγάλες αυτές μετακινήσεις γίνονται χωρίς διπλά πληρώματα όπως προβλέπεται για λόγους ασφαλείας. Στη λέξη ασφάλεια, έχει γίνει έξωση, απο κάθε δραστηριότητα των πυροσβεστών.

Και η αδιαφορία συνεχίζεται για 13η μέρα στον Έβρο, μαζί με την πύρινη λαίλαπα που χωρίς πραγματική στρατηγική αντιμετώπισης, απλώς κατακαίει τα πάντα μέχρι να … σβήσει απο μόνη της, όταν δεν θα έχει τίποτε άλλο πια να κάψει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares