Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Οι Ουκρανοί εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα & μετά μετέφεραν στους Αζέρους τόνους όπλων για να σκοτώσουν Αρμένιους…

Το ΓΕΣ με πολιτική απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκπαίδευσε τις ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας, σε τακτικές, στρατηγικές αντιμετώπισης ανταρτών (δηλαδή των Ρώσων της Ανατολικής Ουκρανίας που μάχονται για την ελευθερία τους), αλλά με το που έφυγαν οι Ουκρανοί από την Ελλάδα δύο μεταγωγικά αεροσκάφη  μετέφεραν 240 τόνους όπλων και πυρομαχικών στους Αζέρους για να καταστρέψουν το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και τους Αρμένιους κατοίκους τους.

Χθες προσγειώθηκε το δεύτερο ουκρανικό στρατιωτικό αεροσκάφος An-124-100 (χωρητικότητα 120 τόνων).

Πέταξε από το Αφγανιστάν στο Μπακού, προφανώς μετέφερε μια άλλη ομάδα τρομοκρατών ή όπλων.

Νωρίτερα, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι είχε πληροφορίες ότι το Αζερμπαϊτζάν μεταφέρει κρυφά ένα σημαντικό αριθμό πυρομαχικών και τρομοκρατών μισθοφόρων στην επικράτειά της, συμπεριλαμβανομένου του Αφγανιστάν, ανέφερε στο «Telegram-канал Re:public of Artsakh».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φορτίο παραδόθηκε από την επικράτεια του Αφγανιστάν, αλλά είναι απολύτως προφανές ότι το Αφγανιστάν δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν. Αλλά δεν αποκλείεται η πιθανότητα τα όπλα και τα πυρομαχικά από το Αφγανιστάν να είναι από την Τουρκία. «Ωστόσο, για να μην προκληθεί περιττή υποψία, προς το παρόν δεν υπάρχουν (επίσημες) δηλώσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα», γράφει το δημοσίευμα.

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares