Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Οι μάσκες πέφτουν… Η μείωση του πληθυσμού είναι ο στόχος της παγκοσμιοποίησης!

«Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη»

Όχι δεν παρατίθεται μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά άρθρο της γαλλικής Le Monde, το οποίο έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, για τις οποίες σας έχει ενημερώσει ΜΟΝΟ το ΕΛ!!!!

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση ‘Υπεύθυνη Δημογραφία’»!!!

Νέα ΕΡΕΥΝΑ «ΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια COVID και την ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ!! Μείωση πληθυσμού σε Ελλάδα και Ευρώπη;;;
Μια ανησυχητική μελέτη από την Γερμανία φέρεται να αποκαλύπτει μια «ισχυρή σχέση» μεταξύ της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον COVID-19 και μιας ξαφνικής και δραματικής πτώσης των ποσοστών γονιμότητας στην Γερμανία και την Σουηδία, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να γίνει αντίστοιχη έρευνα και στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως η διεθνιστική τάξη πραγμάτων και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν αναφερθεί ου ολίγες φορές στην ανάγκη αποσυμφόρησης του πληθυσμού.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού της Γερμανίας, «υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά».

Τα σχόλια δικά σας…

 

el.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares