Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Οι Γάλλοι θέλουν να σταματήσει ο Μακρόν να δίνει όπλα στην Ουκρανία

Escalade des tensions avec Poutine : la France doit-elle continuer d'armer l 'Ukraine ? - YouTube

Το 76,7% των συμμετεχόντων σε έρευνα που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση δήλωσε ότι ήταν απαραίτητο να σταματήσει η προμήθεια όπλων στην Ουκρανία!

Η ένταση ανέβηκε κατά ένα βαθμό αυτήν την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου στο Touche pas à mon poste. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Cyril Hanouna ενδιαφέρθηκε για την κλιμάκωση της έντασης με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και έθεσε ένα λεπτό ερώτημα: πρέπει η Γαλλία να συνεχίσει να εξοπλίζει την Ουκρανία; Προκειμένου να συζητήσει και να απαντήσει σε αυτό το πρόβλημα, ο οικοδεσπότης και παραγωγός του C8 δέχθηκε τον πρώην κατάσκοπο της KGB Σεργκέι Τζιρνόφ και τον Μπέρτραντ Σόλερ, έναν σύμβουλο στρατηγικής που κατηγορείται τακτικά ότι είναι «υπέρ του Πούτιν».

Ενώ ο Cyril Hanouna εστίασε εκ νέου τη συζήτηση και προσπάθησε να μάθει πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία επηρεάζει τους Γάλλους, ο Bertrand Scholler έδωσε τις εξηγήσεις του: « Επηρέασε τους Γάλλους γιατί τον Φεβρουάριο, η Γαλλία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ορισμένες πολλές χώρες αποφάσισαν να βάλουν επιβάλλουν κυρώσεις που μας επηρεάζουν πολύ περισσότερο από τους Ρώσους. Οι κυρώσεις υποτίθεται ότι θα γονάτιζαν τη Ρωσία, δεν συμβαίνει καθόλου αυτό », υποστήριξε. Και για να συνεχίσω: ” Οι Γάλλοι επηρεάζονται επειδή υποτίθεται ότι είχαμε φυσικό αέριο σε χαμηλές τιμές και το 40% της ενέργειας στη Γερμανία είναι φυσικό αέριο. Και το γεγονός της ρήξης αυτών των συμβολαίων πολλαπλασίασε την τιμή του φυσικού αερίου κατά 15″.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares