Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Οι Αθηναίοι «ξεχύθηκαν» στις παραλίες

Χριστούγεννα αλά… Αυστραλία: Οι Αθηναίοι «ξεχύθηκαν» στις παραλίες

Η καλοκαιρία τις ημέρες των Χριστουγέννων οδήγησε τους κάτοικους Αττικής στις κοντινές παραλίες για μια χαλαρωτική βόλτα στη θάλασσα αλλά με άρωμα γιορτών.

Χριστούγεννα αλά… Αυστραλία έζησαν οι πολίτες στην πρωτεύουσα αφού οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα φτάνοντας μέχρι και τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που «άρπαξαν» την ευκαιρία για μια βόλτα στην παραλία και μια… χειμερινή βουτιά. Οι παραλίες της Αττικής «πλημμύρισαν με κόσμο εν μέσω Χριστουγέννων.

Κάποιοι βούτηξαν και κάποιοι άλλοι άραξαν στις ξαπλώστρες τους. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, σε μια εικόνα που δεν είναι συνηθισμένη τα Χριστούγεννα.

Το κρύο φαίνεται ότι θα αργήσει και άλλο να ‘ρθει, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

 

Έρχεται η πιο θερμή Πρωτοχρονιά

Αυτή η Πρωτοχρονιά δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες αλλαγές χρόνου, καθώς αντί για σκουφιά, γάντια και ζεστά ρούχα, οι πολίτες προτιμούν μέχρι και το κοντομάνικο με μια ζακέτα.

Η φετινή Πρωτοχρονιά δεν θα είναι κρύα, θα θυμίζει περισσότερο άνοιξη με τον χειμώνα να περιμένει κι άλλο για να μπει για τα καλά στη χώρα μας. Οι μετεωρολόγοι εξηγούν το κύμα ζέστης που έρχεται στην Ελλάδα μαζί με το 2023.

Οι μετεωρολόγοι Σάκης Αρναούτογλου και Κλέαρχος Μαρουσάκης μέσα από τα κοινωνικά τους προφίλ εξηγούν τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares